Bántották Király Viktor testvérét

Forrás: MTVA -
bántás testvér Király Linda FEM3 Joshi Bharat iker Himnusz Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes Joshi Bharat műsorában vallott arról, miért jó és miért nehéz időnként az ikertestvérek élete.

A Király család tehetséges gyermekeinek sosem volt könnyű dolga. Linda az elrontott Himnusz miatt a mai napig támadásoknak van kitéve. A Király ikreket, Viktort és Bent pedig hasonlóságuk miatt bántják.

Forrás: MTVA

„Családi szempontokat nézve nagy előny egy ikertestvér, akire mindig számíthatsz. Társadalmi szempontból azonban sokszor előnytelen. Az ikrekre általában úgy néznek, mintha egy emberek lennének és ez bántott minket. Már gimnáziumban megkaptuk egy lánytól, hogy neki mindegy, melyikünk, mert úgyis egyformák vagyunk, pedig a lány nekem tetszett" - mesélte Viktor, aki tudja testvérének sokszor hátrány az ő ismertsége.

„Amióta ismert lettem, nehezebb a testvéremnek, mert állandóan számon kérik tőle, hogy ő miért nem énekel" - magyarázta Viktor.

Demcsák aktfotókat őrizgethttp://www.life.hu/bulvar/20140321-demcsak-zsuzsa-musorvezeto-a-supertv2-n-majka-nanee-cimu-musoraban-vallott-arrol-hogy-aktkepeket.htmlA Mokka műsorvezetője a róla készült pikáns felvételeket Majkának mutatta meg.TV + Bulvár--Tóth Gabi új frizurával és régi pasival mulatotthttp://www.life.hu/bulvar/20140321-toth-gabi-uj-frizuraval-es-regi-pasival-mulatott.htmlÚj frizurával, földig érő csipkeruhában érkezett Tóth Gabi a Glamour díjátadó gálára. A dögös énekesnő érkezéskor fájlalta a fogát, de ezt az apró kellemetlenséget az est hevében később elfelejtette.TV + BulvárOrigoPénzügyeiről beszél Berki Krisztián http://www.life.hu/bulvar/20140320-a-tv2-frizbi-hajdu-peterrel-cimu-musoraban-berki-krisztian-anyagi-helyzeterol-beszel.htmlNem lövünk nagyon mellé, ha úgy gondoljuk, sok embert foglalkoztat, tulajdonképpen honnan van pénze Berki Krisztiánnak. Az Édes élet nézői számára vérlázítóan nagylábon élő celeb a Frizbiben beszélt anyagi helyzetéről. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.