VV6: Iza lett a kiválasztott

Forrás: RTLKLUB / Nánási Pál -
VV Iza Való Világ 6 kiválasztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Túl vagyunk az újabb kiválasztáson. A legtöbb jelet Iza kapta.

A ValóVilág 6-ban zajlik az élet. Vasárnap ismét kiválasztásra került sor. A legtöbb jelet - egészen pontosan négyet - Iza gyűjtötte be. A magát modellnek képzelő, káromkodóbajnok lány számított mind a négy jelre. Már csak az a kérdés, kit fog kivinni magával a párbajra.

Forrás: RTLKLUB / Nánási Pál

VV Lacinak bejött a villaléthttp://www.life.hu/bulvar/20140317-vv-lacinak-laki-lacinak-bejott-a-villalet.htmlTényleg elég pár hétre beköltözni a ValóVillába, majd kiesés után lehet válogatni a jobbnál jobb állásajánlatok között? VV Lacinak 19 nap a luxusbörtönben ehhez pont elég volt.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huVV Dorka rajta tartja szemét szerelmén, Zsoltonhttp://www.life.hu/bulvar/20140317-vv-dorka-rajtatartja-szemet-szerelmen-zsolton.htmlKét hete elhagyta a villát VV Dorka, mégis minden estét a luxusbörtönben maradt szerelmével, Zsolttal tölti. A szerelmes lány ki nem hagyná a villa életéről szóló összefoglalókat.TV + Bulvár--Hímek harca a VV-ben: Aurelio megy párbajozni Ádámmalhttp://www.life.hu/bulvar/20140313-valovilag-aurelio-megy-parbajozni-adammal.htmlÁdám úgy döntött, egy igazi szájhőssel fog párbajozni: a fiú Aureliót választotta, így vele méri össze népszerűségét a vasárnap esti párbajban. TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.