mester apáca ördög Ferenc pápa zsűri hang Angyal verseny The Voice
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen: egy apáca is jelentkezett a The Voice olaszországi versenyébe. A zsűri alig kapott levegőt, amikor meglátta a vagány nővért.

A 25 éves Suor Cristina Scuccia a legkülönlegesebb énekes, aki valaha megfordult a The Voice színpadán. A lány egyenesen az apácazárdából érkezett, előadása közben pedig társai drukkoltak neki. A zsűri a csodálatos hang hallatán egymás után fordult meg, hogy megnézzék, kihez tartozik a lenyűgöző produkció. Amikor meglátták, hogy egy apáca énekel a szavuk is elállt a meglepetéstől.

Forrás: youtube

„Igazi vagy? Miért jelentkeztél? Mit fog szólni a pápa? Énekelsz vasárnaponként a misén?" – bombázták a kérdésekkel a zsűri tagjai a vagány apácát.

Christina elmondta, hogy igazi apáca és azért jelentkezett, mert mindig is szeretett énekelni, erre pedig már a rendben is felfigyeltek, ahová tartozik. Arra a kérdésre, hogy mit fog szólni ehhez a pápa, a lány nevetve azt válaszolta: valószínűleg felhívja és gratulál neki.

A sötét tetkókkal borított rocker zsűritag pedig azzal próbálta a saját csapatába csalogatni a lányt, hogy ők lennének az ördög és az angyal, ez pedig biztos siker lenne. Cristina őt választotta mesterének, de nem a furcsa ajánlat miatt, hanem mert ő volt az a zsűritag, aki először fordult meg a hangja hallatán.

Az apáca lenyűgöző produkcióját itt nézheted meg:

Patai Anna meghódította Japánthttp://www.life.hu/bulvar/20140324-patai-anna-egykori-megasztaros-masodik-helyen-vegzett-egy-japan-tehetsegkutato-musorban.htmlA 14 éves egykori megasztáros énekes lány második helyen végzett az egyik legnézettebb japán tehetségkutató műsorban.TV + BulvárOrigoSztárok, akik alternatív gyógymódot kerestek a rákra http://www.life.hu/bulvar/20140318-deri-janos-riporter-is-a-keleti-orvostudomanyhoz-fordult.htmlNem Bajor Imre az első közismert ember, aki a nyugati orvostudomány helyett alternatív orvoslásban kereste a gyógyírt daganatos betegségére. A legendás riporter, Déri János Mexikóba utazott magát gyógyíttatni, és Andy Vajna is külföldön talált számára megfelelő ellátást.TV + BulvárFotó: Szabó Balázs/Life.huDundika ringó keblei bevetésenhttp://www.life.hu/bulvar/20140323-majoros-hajnalka-es-kiraly-viktor-produkcioja-a-nagy-duettben.htmlHiába próbált három fiú közé beépülni Majoros Hajnalka, ringó keblei "leleplezték".TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.