Patai Anna meghódította Japánt

Forrás: Patai Zoltán -
Japán második helyezés tehetségkutató műsor Megasztár Patai Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 14 éves egykori megasztáros énekes lány második helyen végzett az egyik legnézettebb japán tehetségkutató műsorban.

Nagyon büszkék lehetünk Patai Annára. A pimaszul fiatal énekesnő hatalmas sikert aratott Japánban, amikor második helyezett lett az egyik kereskedelmi csatorna népszerű tehetségkutatójában.

Forrás: Patai Zoltán

„Néhány hónappal ezelőtt keresték meg Annát Japánból. Az egyik kedvenc énekesnője japán, akinek az egyik dalát felénekelte korábban, ezt látták meg az interneten a kintiek" – mesélte a fiatal énekesnő édesapja, Patai Zoltán, honnan indult a sikertörténet.

A felkérés egy helyi tehetségkutatóban valós szereplésre szólt, kéthetes japán tartózkodással. A műsorban a világ minden tájáról kiválasztott tehetségek vívnak meg egymással, mégpedig úgy, hogy japán nyelven, japán slágereket kell elénekelniük. A fővárosba érkezés után ének- és tánctanár foglalkozott a versenyzőkkel.

Patai Anna és a műsor szereplői Forrás: Patai Zoltán

„Olyan szuper ének- és tánctanárral gyakorolhattam, hogy öröm volt a próba minden perce. Imádtam vele dolgozni!" – lelkendezett az egykor bájos kislányból mára igazi tinédzserré vált énekesnő, aki bevallotta, rettenetesen izgult a megmérettetésen. „Hihetetlen érzés volt, amikor a magyar himnuszra, a magyar zászló alatt léphettem a színpadra. Mikor pedig kiderült, hogy a második hely az enyém, nagyon boldog voltam" – mesélte Anna, aki bár nem beszél japánul, kitűnő hallásának köszönhetően olyan jól sikerült elsajátítania a kiejtést, hogy vendéglátói szerint nem lehetett észrevenni, hogy a dalokat nem helyi énekli.

Az énektudásáról a legnagyobb elismeréssel nyilatkoztak a műsor készítői. Olyannyira, hogy már most meghívást kapott a műsor őszi szezonjába is. Az már csak hab a tortán, hogy a helyiek számára egzotikusan gyönyörű Annának modellszerződést is kínáltak, és az egyik leghíresebb helyi tánciskolában is felajánlották, hogy szeretnének vele dolgozni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.