Dundika Majka foci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kis Marián még csak két és fél éves, de már rúgja a bőrt.

Nem lehet elég korán elkezdeni a focizást. Így gondolta ezt Majka is, aki kisfiának, Mariánnak mutatta meg a labdarúgás csínját-bínját. A vagány kissrác apjára ütött, és bebizonyította, jó labdaérzéke van. A fotót a büszke anyuka, Dundika posztolta Facebookjára.

Forrás: Facebook/Dundika

Majka és fia egyébként elválaszthatatlanok, legyen szó színpadi szereplésről, éneklésről vagy focizásról.

Havas Henriket megbabonázta egy fiatal lányhttp://www.life.hu/bulvar/20140325-havas-henrik-platoi-szerelmerol-egy-nala-30-evvel-fiatalabb-lanyrol-meselt-kasza-tibor-musoraban.htmlA Tanár Urat teljesen levette a lábáról egy nála több mint 30 évvel fiatalabb lány egy étteremben. A plátói szerelem azonban csak pár percig tartott...TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.huBerki kedvese hatalmas rózsacsokrot és szerelmes üzenetet kapotthttp://www.life.hu/bulvar/20140325-berki-krisztian-sportolo-kedvese-pamela-hatalmas-rozsacsokrot-kapott-szerelmes-uzenettel.htmlBerki Krisztián kedvese talányos csokrot kapott. A sportoló azonnal kérdőre vonta Pamelát, ki küldte neki a rózsákat.TV + Bulvár--Nagy Tamás Grande távozik a TV2-tőlhttp://www.life.hu/bulvar/20140325-szerzodest-bontott-a-tv2-es-nagy-tamas-grande-a-joban-rosszban-producere-es-szabo-zsofi-parja.htmlKedden szerződést bontott a TV2 és Nagy Tamás Grande, a Jóban Rosszban producere. Szabó Zsófi a jövőben nem fog párjával együtt dolgozni.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.