Jóban Rosszban TV2 Szabó Zsófi producer Nagy Tamás Grande szerződésbontás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedden szerződést bontott a TV2 és Nagy Tamás Grande, a Jóban Rosszban producere. Szabó Zsófi a jövőben nem fog párjával együtt dolgozni.

A szakember 2008. június 1. óta látta el a Jóban Rosszban sorozat executive produceri teendőit, 2013 januárjától pedig a Bűnök és szerelmek produceri feladataival is őt bízta meg a csatorna, most azonban mégis távozik – áll a TV2 közleményében. Szerelmének, Szabó Zsófinak ezután biztosan nem kell rettegnie, ha esetleg kedvesével szakít, akkor mennie kell a sorozatból.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A Jóban Rosszban kiemelkedő sikereket ért el, a csatorna a jövőben is fontos szerepet szán műsorstruktúrájában a sorozatnak. Nagy Tamás Grande távozása után a sorozat irányítását megbízott producerként Felhős György line-producer veszi át, aki kezdetben rendező-asszisztensként dolgozott, majd 2007 decemberétől a line produceri feladatokat látta el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.