VV6: Iza valódi ellenfelet választott

Forrás: RTLKLUB / Nánási Pál -
VV Iza párbaj VV6
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A VV6 lakói legutóbb Izát választották az egyik párbajozónak. A lány szerda este eldöntötte, kivel méri össze vasárnap az erejét. 

A villa jó csaja azt választotta, akivel igen sok vitája volt az utóbbi hetekben: kihívottja Charlotte lett. Így vasárnap a két lány méri össze az erejét a VV6 párbaján.

Forrás: RTLKLUB / Nánási Pál

A ValóVilág 6 legközönségesebb jeleneteihttp://www.life.hu/bulvar/20140326-az-rtl-2-valovilag-6-musoraban-vv-aurelio-vv-zsofi-vv-iza-vv-charlotte-vv-adam-vv-simon-vv-viki-vv.htmlAmikor a ValóVilág 6 szereplőit megismertük, sejtettük, hogy sok olyan jelenetnek lehetünk majd tanúi, amelyeket soha nem szerettünk volna látni. Így is lett, a Life.hu pedig ezekből szemezgetett.TV + BulvárOrigoKirúgástól félhetnek a Jóban Rosszban sztárjaihttp://www.life.hu/bulvar/20140326-a-tv2-joban-rosszban-sorozatanak-szereploi-felnek-hogy-a-producer-nagy-tamas-tavozasaval-nekik-is.htmlAhogy a Life.hu megírta, március 25-ével szerződést bontott egymással a TV2 és a Jóban Rosszban producere, Nagy Tamás Grande. A sorozatszereplők saját elmondásuk szerint a médiából tudták meg főnökük távozását, azóta pedig kiderült, hogy Rónai Lilit, Márti megformálóját is kiírják a sorozatból.TV + BulvárOrigoPornóssal barátkozik Baukó Évahttp://www.life.hu/bulvar/20140326-bauko-eva-azaz-vv-eva-pornoszinesznovel-gere-barbaraval-baratkozik-a-tv2-n-futo-az-elet-showjaban.htmlGere Barbaráról, aki Az élet show-jában is szerepel - Baukó Éva jó barátnőjéről -, kiderült, hogy pornószínésznő.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.