Veszélybe került Cooky A Nagy Duett színpadán

Forrás:Life.hu -
fojtás boa Cooky Nagy Duett próba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olyan szorosan tekeredett Cooky nyakába Sziszi, a sztárvendég, hogy A Nagy Duett amatőr énekese alig bírt énekelni. De nemcsak az erős szorítás bénította meg, hanem a félelem is.

A vasárnapi fináléban szokatlan sztárvendég lép színpadra Cooky és Hien duettjében. Sziszi, a 10 éves Dél- Amerikából származó boa, akit a Budapesti Állatkert szóvivője, Hanga Zoltán a próbán hosszasan szoktatott a produkcióval járó zajhoz és erős fényekhez. Sziszi először csak a szóvivő kezéből figyelte az eseményeket...

Forrás: Life.hu

...majd később a színpadon barátkozott a táncosokkal és az énekesekkel, akik közül többen is sikítófrászt kaptak már a látványától is.

Forrás: Life.hu

Cooky nem volt elragadtatva, amikor a hatalmas hüllőt a nyakába tették és vele kellett táncolnia és énekelnie. Pláne úgy, hogy tudta, minden hirtelen mozdulat, váratlan hang vagy fényhatás megzavarhatja az állatot, és ezekre az ijedtség miatt akár agresszívan is reagálhat. A francia származású műsorvezető kínkeserves képpel próbálta el többször is a műsorszámot, amely alatt Sziszi erősen kapaszkodott a nyakába, szinte megfullasztotta.

Forrás: life.hu

A szóvivő látva az énekes félelmét és kissé darabos mozgását, mentőötlettel állt elő. Az állatkert lakója vasárnap este csak a produkció első felében marad a színpadon, így nemcsak Cooky ijedt arcát, hanem különleges magas hangját és a dalhoz készült koreográfiát is megcsodálhatjuk.

Forrás:Life.hu
Forrás: Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.