Visszatért a színpadra a kisgyermekes színésznő

Fotó: Kállai-Tóth Anett -
anyaság színésznő kislány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még mindig öt és fél hónapos kislánya körül forog Kovács Patrícia élete, de a színésznő újból feltűnt a színpadon is, visszavette korábbi szerepeit.

Új színházi szerepet még nem vállal, hisz a próbák rengeteg idejét elvennék Hanna Lujzától, de az általa már jól ismert darabokban újból feltűnik a színésznő.

Fotó: Kállai-Tóth Anett

Olyan szerepeket vettem vissza, amiket évek óta játszom, a Kramer kontra Kramer és a Francia rúdugrás című darabot, amik már eléggé belém ivódtak. Nem kellett különösebben felkészülnöm rájuk, az előadás előtt találkoztam egyszer a súgóval és este már játszottam is. Egyelőre egy hónapban három-négy este van előadásom, és ez most pont elég is. A kisányomat még szoptatom, igyekszem minél hosszabb időre kinyújtani ezt az időszakot, legalább egy évre tervezek. A baba egy-két órára marad csak anyukámmal vagy apukájával, Gusztos Péterrel, a hiányomat szinte észre sem veszi. Az előadás napján bejön velem színházba, ahol fél hétig marad, ilyenkor még megetetem, és utána hazavisszük. Ezeknek az egymás nélküli óráknak bele kell férnie az életünkbe. Muszáj, hogy egy kicsit külön legyünk, hogy kicsit elengedjem a babát, nagyon össze voltunk bújva. Három hónapos volt a pici, amikor anyukám könyörgött, hogy menjek el végre egy moziba a férjemmel kettesben. Muszáj, hogy magammal is foglalkozzam egy kicsit, ez hosszú távon mindenkinek megtérül.Nagyon boldog vagyok, hogy olyan családom van akik mindenben támogatnak." – mesélte a Life.hu-nak lelkesen Patrícia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.