Kiszel Tünde túllőtt a célon

Forrás: Maklári Tót Attila -
fenyegetés harag Kiszel Tünde naptárdíva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon durva és meggondolatlan kijelentést tett Facebook-oldalán Kiszel Tünde.

Tünde kislánya, Donatella és barátnője, Lili összevesztek valamin, a naptárdíva pedig a követezőképpen reagált a szituációra: „Úgy összeverlek, hogy anyád lepedőben visz haza!"

"Felhívtuk, és el is ismerte, hogy ő küldte az üzenetet, majd lerázott minket"árulta el Gabriella, a kislány édesanyja a Blikknek, akit az bosszant igazán, hogy a naptárdíva még csak bocsánatot sem kért.

Forrás: Maklári Tót Attila

"Én aznap nem engedtem iskolába Lilit, aki nagyon megrémült. A lányom azóta nem is beszél Donatellával, de sajnos a dolog nem ült el, a gyerekek azóta is bántják egymást az iskolában. Ráadásul megtudtam, hogy Tünde nemcsak a lányomnak, de két másik kislánynak is elküldte a levelet, nekik azt írta, hogy állítsák le Lilit, mert különben összeveri. Egyszerűen felháborító ez az egész. Még azon is gondolkodtunk, hogy feljelentést teszünk" – tette hozzá az édesanya.

A napilap Kiszel Tündét is szerette volna megszólaltatni az ügyben, de ő dühösen lecsapta a telefont., előtte azonban azt elismerte, hogy ő kezeli a Szeretjük Kiszel Tündét című Facebook-oldalt.

Stohlról vallott Ancsikahttp://www.life.hu/bulvar/20140403-stohl-andras-kedvese-ancsika-a-szinesz-baleseterol-varandossagarol-felelossegrol-vallott-egy.htmlExkluzív interjúban mesélt Stohl András kedvese, Ancsika a színésszel való kapcsolatáról, a múltról és gyermekáldásról. TV + BulvárOrigoGyőző megfenyegette Beáthttp://www.life.hu/bulvar/20140402-a-tv2-edes-eletenek-szereploje-gaspar-gyozo-megfenyegette-beat.htmlOlyan régen írtunk már Gáspár Győzőékről, hogy a már címével is - Győzike kettészedi Bea száját - irodalmi magasságokkal kecsegtető, nézőcsalogató videó mellett most nem tudtunk szó nélkül elmenni. TV + BulvárRTLKLUBVV Iza: "Terhes vagyok, Krisztián"http://www.life.hu/bulvar/20140402-az-rtl-2-valovilag-6-musoraban-vv-iza-vv-krisztiannak-fura-kijelentest-tett-miszerint-terhes.htmlFura előzetest töltött fel az RTL 2 a ValóVilág 6 oldalára: értelmezni mi sem tudjuk a nézőcsalogató perceket, de azért megosztjuk veletek.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.