Fésűs Nelly el akarta vetetni a babáját

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
baba Vajtó Lajos abortusz Fésűs Nelly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fésűs Nelly kedvese, Vajtó Lajos megrögzött agglegény, mégis ő intézte úgy a dolgokat, hogy világra jöhessen közös gyermekük. A színésznő ugyanis el akarta vetetni a babát.

Két év harmonikus párkapcsolat után fogant meg a 42 éves Nelly babája, akinek érkezésére egyáltalán nem számítottak. A színésznőnek van már egy 11 éves kislánya, Csenge, Lajosnak pedig egy nagyfia. A házasságtól, a kötöttségektől irtózó, sármos férfi mégis hatalmas lépésre szánta el magát: megakadályozta, hogy Nelly elvetesse a babát.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„"Már bejelentkeztem az abortuszra, egy hétfői napra, és ennek költségét akartam befizetni. A postán várakozva nem találtam a csekket a táskámban. Felhívtam Lajost, hogy tud-e róla valamit, mire azt válaszolta, hogy ő vette ki a táskámból a csekket, nála van. Azt szeretné, ha ezt még megbeszélnénk, hármasban Csengével, ugyanis hárman alkotjuk a családot" - árulta el a színésznő Gór Nagy Mária Színitanodájának 30. születésnapi partiján, ahol büszkén mutatta gömbölyödő pocakját egy vadító miniruhában.

„"Nem tervezzük az esküvőt, a gyerek sokkal szorosabb kapocs, mint egy papír, tényleg egy életre szól" - tette hozzá a boldogságtól ragyogó Nelly, aki azt is elárulta, hogy mit fog csinálni másképpen második terhességénél. "Amikor várandós voltam a kislányommal, 28 kilót híztam, most viszont nagyon oda fogok figyelni arra, hogy csak a baba fejlődéséhez szükséges minimális súlyt szedjem fel. Tornázni fogok és figyelek majd az étkezésemre."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.