VV6: Krisztián megy párbajozni

Forrás: RTLKLUB / Nánási Pál -
VV Krisztián Való Világ 6 kiválasztás párbaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemcsak az ország, hanem a Való Villa lakói is választottak vasárnap. Azt döntötték el, ki megy párbajozni közülük.

Három jelet kapott (Teótól, Aureliótól és Zsolttól) Krisztián, így a nagyszájú Iza ágypartnere biztosan megy párbajozni vasárnap. A kérdés az, hogy kit visz magával. Ez szerdán, a kiválasztáskor derül majd ki. Szerinted kit választ Krisztián?

Forrás: RTLKLUB / Nánási Pál
A ValóVilág 6 legközönségesebb jeleneteihttp://www.life.hu/bulvar/20140326-az-rtl-2-valovilag-6-musoraban-vv-aurelio-vv-zsofi-vv-iza-vv-charlotte-vv-adam-vv-simon-vv-viki-vv.htmlAmikor a ValóVilág 6 szereplőit megismertük, sejtettük, hogy sok olyan jelenetnek lehetünk majd tanúi, amelyeket soha nem szerettünk volna látni. Így is lett, a Life.hu pedig ezekből szemezgetett.TV + BulvárOrigoNem tartották be az ígéreteiket a ValóVilág játékosaihttp://www.life.hu/bulvar/20140317-az-rtl-2-valovilag-6-jatekosai-vv-viki-vv-aurelio-vv-zsolt-vv-iza-vv-charlotte-vv-jozsi-vv-krisztian.htmlA felénél tart a ValóVilág 6. Az első játékosok kicsivel több mint hatvan napja költöztek be a villába, mi pedig ennek alkalmából felidéztük a bemutatkozó kisfilmjüket. A már kezdetekkor sem túlságosan izgalmas és színes játékosok az eltelt idő alatt még tovább szürkültek, a villa életének felpezsdítésére vonatkozó igértetét pedig szinte senki nem tartotta be. Gyúrós Józsi imidzsvideójának témája például majdnem biztos, hogy inkább a szerkesztők fejéből pattant ki.TV + BulvárOrigoKi a legostobább a ValóVilág 6-ban? http://www.life.hu/bulvar/20140310-az-rtl-2-valovilag-6-musoraban-vv-aurelio-vv-zsofi-vv-iza-vv-zsolt-vv-adam-vv-charlotte-vv-viki-vv.htmlA ValóVilág 6 iskolai hetét követve komoly kétségeink támadtak affelől, hogy a játékosok bármelyike járt-e valaha iskolába. Az pedig még döbbenetesebb, hogy a villalakók egy részének - állítólag - még érettségije is van. A játékosok úgy vélik, Aurélio és Krisztián a legostobább közöttük, a tanárok pedig Zsolt teljesítményét húzták le a legjobban és meg is buktatták a fiút. Bevalljuk, mi jókat szórakoztunk ostobaságaikon, amelyekből a legdurvábbakat össze is gyűjtöttük. Ezek alapján szerintetek melyik játékosnak kellene a föld alá süllyednie szégyenében?TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.