Életre szóló élményeket szerzett Dudás Ádám

Forrás: Facebook/Dudás Ádám -
TV2 műsorvezető homokvihar Dudás Ádám Tunézia Tények (hírműsor) Szahara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Élete egyik legnagyobb kalandján van túl a Tények műsorvezetője. Tunéziában, a Szahara sivatagban járt, ahol homokviharba keveredett.

"Harmincfős sátortáborban szállásoltak el, a sivatag közepén. A táborban se mosakodási lehetőség, se áram nem volt, az ételt pedig szabad tűz felett készítettük. Életem egyik legnagyobb kalandja volt ez az utazás" - mesélte el a Storynak a TV2 műsorvezetője.

Forrás: Facebook/Dudás Ádám

Dudás Ádám először homokviharba keveredett, majd az autója elakadt egy homokbuckában, így meglehetősen kalandosra sikeredett a kirándulás.

Nosztalgia, szakítás és balhékhttp://www.life.hu/bulvar/20140404-a-life-hu-bulvarkokteljaban-schobert-norbi-sarka-kata-ll-junior-kiszel-tunde-toth-gabi-tv2-rtl-klub.htmlSchobert Norbi és Sarka Kata magánéletükről, nehézségeikről és örömeikről vallottak. Kiszel Tünde balhét okozott, Juniorék pedig összevesztek. A Life.hu a héten is elhozta neked a legütősebb sztárhíreket, amiket most fel is eleveníthetsz.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huCharlotte igent mondott Simonnakhttp://www.life.hu/bulvar/20140404-az-rtl-2-valovilag-6-musoranak-szereploi-vv-charlotte-es-vv-simon.htmlA Normafán kérte meg villabéli kedvese, Charlotte kezét Simon. A párocska mindenzt az RTL Klub 8:08 Minden reggel című műsorában mesélte el.TV + Bulvár--Vasárnap kiengedik a villalakókathttp://www.life.hu/bulvar/20140403-az-rtl-2-valovilag-6-musoraban-a-villalakokat-kiengedik-az-orszaggyulesi-valasztasokra.htmlA ValóVilág történelmében most először fordul elő, hogy éppen fut a valóságshow a választások ideje alatt. Természetesen a villalakóknak is van lehetőségük szavazni, így vasárnap egy kis időre elhagyhatják a villát.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.