X-Faktor szabály gyerekek Tóth Lüszi Az ének iskolája Schiwert-Takács László Megasztár jelentkezés Patai Anna RTL Klub Hien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új szabályt hoztak az RTL Klub szerkesztői és az X-Faktor 2014-es évadába már 14 éves gyerekek is jelentkezhetnek.

Lejjebb vitte az RTL Klub a korhatárt az X-Faktornál, így gyerekek is próbálkozhatnak és akár meg is nyerhetik a tehetségkutatót – írja az Origo.hu.

Idén már egy gyermek is esélyes lehet a főnyereményre Forrás: RTL Klub

"Idén a korhatár 14 év, így azok a fiatal tehetségek is jelentkezhetnek, akiknek eddig nem volt lehetőségük. Fontosnak tartom, hogy ne gyerekként kezeljük ezeket a fiatalokat. Ez a generáció már szinte felnőttként gondolkodik és önálló elképzeléseik vannak a jövőről. Gyakran tapasztalom, hogy aki már gimnazistaként elhatározza, milyen karriert szeretne befutni, annak sikerül is" – foglalta össze az elmúlt évek tapasztalatait a Borsnak Schiwert Takács László, a csatorna kreatív főszerkesztője.

Például a Megasztár korábban már próbálkozott kiskorúakkal, így került a show-ba Hien, Tóth Lüszi vagy Patai Anna. Az Ének iskolája tehetségkutató műsorba pedig kizárólag ilyenek jelentkezhetnek.

Sarka Kata párkapcsolati tanácsaihttp://www.life.hu/bulvar/20140407-sarka-kata-a-nagy-duett-sztarja-parkapcsolati-tanacsokat-adott-az-edes-elet-sztarjanak-l-l-junior.htmlKata az Édes Élet sztárjának, az éppen szakítófélben lévő L.L. Juniornak adott párkapcsolati tanácsokat.TV + Bulvár--Plasztikával fiatalodott Szikora Róberthttp://www.life.hu/bulvar/20140406-szikora-robert-ultrahangos-arcplasztikaval-fiatalitja-a-boret.htmlSzikora Róbertet ugyan nem zavarja a kora, de a rajongói azt szeretnék látni, hogy jól érzi magát a bőrében. Ehhez pedig 60 évesen kell neki egy kis esztétikai segítség, így bevállalta a plasztikát.TV + Bulvár--Máté Krisztina: "Nem vagyok egy banya, tudok mosolyogni!"http://www.life.hu/bulvar/20140404-mate-krisztina-a-szombat-esti-laz-versenyzoje-tud-mosolyogni.htmlMáté Krisztina minden vágya, hogy megváltoztassa a róla kialakult kemény nő imidzsét. A közkedvelt műsorvezető-szerkesztő a Szombat Esti Lázban felfedi kecses, nőies oldalát és bájos mosolyát. Sőt, szoknyában is láthatjuk! TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.