Lázár Vilmos ház Terry Black Kovács Erzsi Mercedes világbajnok végrendelet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint az április 6-án elhunyt Kovács Erzsi Terry Blackre hagyta a Mercedesét, egyik keresztfiára – Terry Black nevelt fiára –, Danikára a dalai jogdíját, míg másik keresztfiára, a fogathajtó világbajnok Lázár Vilmosra az 50-60 millió forintot érő házát.

Kovács Erzsi aktív korában bejárta a világot több száz slágerével, és kifejezetten takarékosan élt, így idős korában sem voltak anyagi gondjai. Férjével közös tulajdonú, mátyásföldi háza széfjében arany ékszereket, bankszámláján milliókat, garázsában hófehér bőrüléses, fekete luxusautót tartott.

Forrás: MTI/Földi Imre

Bár a végrendeletét meg nem nyitották ki, annak tartalma kiszivárgott, Terry Black a Blikk kérdésére arról beszélt, Erzsi sokszor mondta, hogy szeretne Danikáról gondoskodni. "Nem a pénz számít, hanem az, hogy Danika a 'nagymamáját' veszítette el Erzsivel. A fiam nagyon kiborult, egész éjjel sírt" – tette hozzá Terry Black.

"Kölcsönös volt az imádat. Erzsi többször emlegette, hogy gondoskodni akar az unokájaként szeretett kisfiúról, mert apja, Terry Black is rokkantnyugdíjas, és egyre betegebb. Ezért szeretné, ha Danikának lenne miből egyetemre járnia, és azt gondolta legjobbnak, ha jogdíjait hagyja rá, amelyek éves szinten néhány millió forintot jelenthetnek. A kocsiját pedig Terryre, hogy könnyebben tudjon közlekedni a gyerekekkel. A házát Lázár Vilmos fogathajtó világbajnok örökli, majd ha Erzsi férjének a haszonélvezeti joga megszűnik" – mondta a Blikknek egy zenész, aki évtizedekig dolgozott Kovács Erzsivel, aki minden ügyét megbeszélte vele, gyakran a tanácsait is kikérte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.