házasságkötés Kapócs Zsóka válás Habony Árpád
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még csupán ma adtunk hírt arról, hogy Kapócs Zsóka és Habony Árpád összeházasodtak, máris a válásukról kell beszámolnunk. A színésznő a Facebook oldalán tette közzé a hírt, ami annak fényében hihetetlennek tűnik, hogy újságírónk alig egy hete vette észre Zsóka kezén a csodálatos luxusgyűrűt, amit meg is mutattunk nektek.

"VÁLOK! Kérem a barátaimat, hogy ne gratuláljanak a házasságkötesemhez, mert ugyan tényleg hozzámentem Habony Árpádhoz, de már válunk. Sajnos rossz döntést hoztam (hoztunk), amikor igent mondtam, de ez kellett ahhoz, hogy végleg el tudjam engedni Őt. Azt gondoltam bután, hogy a papír majd változtat a dolgokon, pedig semmit! Az esküvőt követően eltűntem egy hétre, így nem maradt kérdés, hogy együtt folytatjuk-e! A szép percek mellé annyi fájdalom szorult a három és fél évbe, megijedtem, hogy akkor most már biztosan így kell leélnem életem hátralevő részét. Nagyon sokat köszönhetünk egymásnak, nagy szerelem volt, örök helye marad a szívemben! Ennyit szerettem volna tudatni a magánéletemről, kérem a sajtó munkatársait, ne keressenek ez ügyben, több mondanivalóm nincs! Habony Zsóka" - olvasható a színésznő hivatalos Facebook-oldalán.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Ahogy a Life.hu már korábban megírta, Zsóka és Habony kapcsolata mindig is viharos volt. Mielőtt újra egy pár lettek, szakítottak már "véglegesen". Ki tudja, most mi lesz tőlük a következő meglepetés.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.