X-Faktor ByTheWay rajongók RTL Klub zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már az X-Faktor alatt szinte menekülniük kellett a fanatikus rajongók elől a ByTheWay tagjainak. Most, fél év elteltével sincs nyugtuk, és az RTL Klub Fókuszának kamerái előtt fakadtak ki.

Rosszindulatú pletykákat terjesztenek a ByTheWay tagjairól. Patocska Olivér például arról beszél, hogy azt állítják róla, Németországban körözik vagy hogy teherbe ejtette rajongóját.Vavra Bence a telefonos zaklatásokon akadt ki a legjobban, főleg, hogy sokszor éjszakai is hívogatják. Nemrégiben a zenekar egyébként a Facebook-oldalán is kérte a követőit, ne zaklassák őket, mert ha ez így marad, kénytelenek lesznek megszüntetni az oldalt.

A legdurvább sztorit Olivér osztotta meg, amit itt meg is nézhetsz:

Kiszel Tünde expasija kitálalhttp://www.life.hu/bulvar/20140410-kiszel-tunde-volt-baratja-bodzas-szabolcs-kitalal.htmlKiszel Tünde és Bodzás Szabolcs kapcsolata egy egyetemi szakdolgozattal kezdődött és bálokkal folytatódott. Bár testi viszony a srác elmondása szerint nem volt köztük, gyakran lehetett őket nyilvános rendezvényeken egymás társaságában látni. Szabolcs most azonban kijelentette, a kapcsolat rémálommá vált, és már szabályosan fél Tündétől. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huSzabó Zsófi újra forgat - Munkával küzd a gyász ellen? http://www.life.hu/bulvar/20140410-edesapja-szabo-gyula-halala-utan-szabo-zsofi-ujra-forgat-a-tv2-joban-rosszban-sorozataban.htmlImádott édesapja, Szabó Gyula pénteki halála után, keddtől újra forgat a stúdióban Szabó Zsófi. Kollégái állítják, a színésznő fegyelmezetten és profin dolgozik. TV + BulvárOrigoBálint Toncsinak nincs malacahttp://www.life.hu/bulvar/20140409-a-tv2-edes-eletenek-szereploje-balint-antonia-megvalt-malacatol-csicsitol.htmlÚgy tűnik, nem gondolta át jól a malacvásárlást Bálint Toncsi. Az Édes élet szereplője máris lepasszolta a kis állatot. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.