Makranczi Zalán domina Szinetár Dóra Szombat esti láz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinetár Dóra végre megmutatta igazi arcát a Szombat Esti Lázban. Az édes cukros máz mögött egy kőkemény domina rejtőzik.

Szinetár nem az a bájos, kedvesnek tűnő színésznő, akinek a képernyőn és a színpadon tűnik, ráadásul ezt az adásban kedvese, Zalán is megerősítette. A zsűri teljesen ledöbbent Dóra harcos, ugyanakkor tökéletesen kivitelezett, látványos cha-cha-cháján.
„Egy macsónét láttunk, ez a jelenet öt évre meghatározta a verekedési statisztikádat" – kommentálta Csonka András a látottakat, amely hiába végződött úgy, hogy Andris lefejelte Dórát, valahogy senkinek sem az jutott eszébe, hogy sajnálja a pórul járt nőt.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Dóra szerelme, Zalán erre rá is kontrázott, rögtön kifejtette, hogy ez otthon pont ellenkezőleg működik. Náluk Dóra a harcosabb, egy igazi domina.

„Sokan azt hiszik, hogy pillangókat kergetek, de tényleg megfojtok egy rockzenekart fél kézzel, amit nem rólam, hanem Máté Krisztináról feltételez mindenki" – nevetett Dóra, majd hozzátette, hogy ő is szeretné az imidzsét megváltoztatni, pont úgy, mint az egykori híradós, Máté Krisztina. Csakhogy ő pont a kemény oldalát szeretné megcsillogtatni, amit ebben a táncban remekül sikerült neki.
"Zalán, végre elmondhatod, hogy mi zajlik otthon" – provokált Ördög Nóri, mire a bohém és a színpadon nagyon szórakoztató férfiből kiszakadt a panasz. „Két éve várok arra, hogy mindenki lássa az igazi énjét!"

Dóra és András produkcióját itt megnézheted:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.