VV Iza VV Krisztián ValóVilág 6 VV Aurelio párbaj RTL2
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jóval túl van a felén a ValóVilág 6. szériája. A párbaj estéje előtt bulit tartottak a játékosok, amely Aureliót jobban megviselte mint Zsoltot és Krisztiánt. Az olasz-svájci fiú azért kesergett, hogy vasárnap este már csak hatan lesznek a villában.

"Gondolkozom, mi lesz, hogyan fog alakulni a játék. Holnaptól már ugyanannyian leszünk, mint amikor beköltöztünk, és ez nagyon durva. Apámra is egyre gyakrabban gondolok, egyre inkább hiányzik nekem" - fakadt ki a riportszobában Aurelio.

Forrás: RTL II

A fiú kedve pedig valószínűleg vasárnap este sem lett jobb, ugyanis barátja, Zsolt maradt alul a párbajban.

Krisztián nyerte a ValóVilág 6 vasárnap esti párbajáthttp://www.life.hu/bulvar/20140413-az-rtl-2-valovilag-6-jatekaban-vv-krisztian-parbajt-nyert-vv-zsolt-ellen.htmlA vasárnap esti pérbaj nagyon jó példa arra, hogy a ValóVilág játékosai bentről egyáltalán nem érzik, ki az erős játékos és ki nem. Tegnap még arról beszéltek, hogy csoda és meglepetés lesz, ha Krisztián megy vissza. Nos, a csoda megtörtént. TV + BulvárOrigoBárdos András: "Csak ne váljunk nevetségessé" http://www.life.hu/bulvar/20140413-az-rtl-klub-szombat-esti-lazanak-tancosa-bardos-andras-nem-banja-ha-cikizik-a-tanitvanyai.htmlNem csak a Szombat Esti Láz zsűrijétől, de tanítványaitól is kap bőven kritikát az egykori híradós. Azt állítja, nem zavarja, ha cikizik botlába miatt. TV + Bulvár--Eltörte Clau orrát Cseke Katinkahttp://www.life.hu/bulvar/20140412-a-filmmuveszeti-egyetemen-osszeverekedett-liptai-claudia-es-cseke-katinka.htmlA minap Cseke Katinka arról beszélt, hogy kik azok a színésznők, akiket nem kedvel a Jóban Rosszban sorozatban. Hát, Liptai Claudia is köztük volt. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.