Lang Györgyi kutya keresés eltűnés Pa-Dö-Dö
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő alig két hónapja fogadta örökbe az ebet, de máris szomorú dolog történt, az állat eltűnt. Bár többen látták, befogni nem tudják, mert nagyon fél.

Csatorna Teri - ahogy Lang Györgyi elnevezte a kedvencét - szombat este egy Budapest belvárosában található szórakozóhelyről elszökött. A kutyát azóta nagy erőkkel keresik az állatvédők és a Pad-Dö-Dő zenekar rajongói is, de sajnos eddig nem akadtak a nyomára – számol be a Bors, ahol a blöki fotóját is megnézhetitek.

Forrás: Tv2

„Fellépésre érkeztünk, de amint Teri meglátta, hogy a minket szállító jármű elindul a szórakozóhely elől, kitépte magát a pórázból és a busz után rohant" – meséli megtörten Lang Györgyi, majd így folytatja: „A négysávos úton szaladt az autók között, szörnyű volt látni! Hiába futottak utána az ismerősök, az Arany János utcánál eltűnt. Azóta többen is jelezték, hogy látták a Parlamentnél és az egyik állóhajó környékén, de nem tudták befogni, mert mindenkitől fél. Két napja nem evett, nagyon aggódom érte. Abban reménykedem, hogy valakinek sikerül befognia, és elviszi egy állatorvoshoz. Chipes kutya, így be tudják azonosítani" – mondta Györgyi. Aki tudja, ossza meg a hírt, így remélhetőleg hamar meglesz az elkóborolt kis kedvenc.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.