Szekeres Nórinak tovább bővült a családja

Forrás: MOM Park/ Németh Dániel Kriszta -
bárány húsvét Szekeres Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szekeres Nóriék már lázasan készülnek a húsvétra, ami az idén különlegesebb lesz, mint eddig. A család szakít a hagyománnyal: pihe-puha nyuszi helyett egy másik állattal ünnepelnek.

Nóriék tovább bővítették a családot: egy bárányt fogadtak örökbe.

Forrás: MOM Park/ Németh Dániel Kriszta

"Idén különösen várjuk a húsvétot, hiszen most már a legkisebb gyerek, Alexander is részt vehet a közös ünneplésben, és a nagyok segítségével a meglepetés-kereső játékokban. Az ünnep reggelén nálunk minden a gyerekekről szól: megérkezik a nyuszi, és apró meglepetéseket rejt el a kertben. Mondanom sem kell, mennyire élvezzük még mindig mindannyian a kincskeresést. Volt egy év, amikor a nyuszi olyan ügyesen eldugta a kis apróságokat, hogy egy őszi labdázás alkalmával bukkant elő egy bokor alól az utolsó csokitojás. Az is előfordult, hogy a nyuszi nem figyelt eléggé, és olyan ajándékot hozott, amit Noa már korábban a születésnapjára is megkapott" – mesélte nevetve a furcsán ruhát vásároló Nóri.

"Húsvétkor a hagyományokat is felelevenítjük, Milán mindig meglocsolja a családtagokat. Mindannyian nyakig festékesek vagyunk, mire elkészülnek a tojások, és az asztali díszt is közösen állítjuk össze. Most jelképesen még egy taggal bővítettük a családot, ugyanis örökbe fogadtuk a skanzen egyik kis bárányát."

Caramel trenírozza magát az apaságra http://www.life.hu/bulvar/20140407-r-karpati-peter-lanyatol-karpati-rebeka-szepsegkiralynotol-tanul-viselkedni.htmlFebruár közepén tudta meg Caramel, hogy apa lesz. A közkedvelt énekes tudatosan készül az apaságra, már trenírozza magát.TV + BulvárFotó: Szabó Balázs/Life.huFatima súlya továbbra is ingadozikhttp://www.life.hu/bulvar/20140409-mohamed-fatima-enekesno-sulya-tovabbra-is-ingadozik.htmlMohamed Fatima, akit a legjobb új előadó kategóriában jelöltek a VIVA COMET-díjra, ismét a súlyával küszködik - tudta meg a Life.hu.TV + BulvárOrigoMegfoghatja vagy sem Iringó fenekét Heilig Gábor?http://www.life.hu/bulvar/20140411-heilig-gabor-zeneszerzo-iringo-feneket-soporgeti-a-szombat-esti-lazban.htmlA fenéksöprés kihagyhatatlan mozdulat lett a Szombat Esti Láz produkciójában. Igaz, hogy ennek a mozdulatnak eredetileg fenékpaskolásnak kellene lennie, de Gábor finomította a mozdulatot. TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.