Szabadulna a VV nyereménylakásától Attila

Forrás: RTL II -
nyeremény VV6 VV Attila lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még egy éve sincs, hogy másfél év várakozás után beköltözött nyereménylakásába VV Attila. Ám magánéleti okok miatt máris szabadulna a kéglitől.  

Villalakó társaival, Kingával és Péterrel és egy jó kis tojásrántottával avatta fel az akkor még csak konyhával rendelkező, várva várt nyereménylakását VV Attila. Mégsem élvezte sokáig a Csillaghegyi lakóparkban található 68 nm-es, tetőtéri ingatlant, amit ráadásul ő választhatott ki magának.

Forrás: RTL II

Meghirdette eladásra, de hogy pontosan miért szabadulna tőle, azt nem árulta el. Sejtelmesen csak annyit közölt a közösségi oldalon, hogy már régóta nem lakik ott. Nekünk bevallotta, hogy magánéleti okok miatt adja el.

Forrás: Knapp Attila

Hozzátette: aki csak azért nézné meg a lakást, hogy vele találkozzon, ne reménykedjen, nem ő fogja megmutatni.

Szexuális bántalmazás áldozata volt VV Szandikahttp://www.life.hu/bulvar/20140415-joshi-bharat-fem3-maskeppen-cimu-musoraban-vv-szandika-arrol-beszelt-hogy-neveloapja-molesztalta.htmlA ValóVilágban megismert Szandika Joshi Bharatnak a Fem3 Másképpen kamerái előtt mesélt prostimúltjáról és arról, hogy nevelőapja bántalmazta. TV + BulvárFel akarja adni a játékot VV Izahttp://www.life.hu/bulvar/20140413-az-rtl-2-valovilag-6-jatekosa-vv-iza-fel-akarja-adni-a-jatekot.htmlMivel nem hordták mikroportjukat, a játék szerkesztői megbüntették a villalakókat: hideg vízben kell fürödniük és lámőafénynél kell aludniuk. Nos, és ezen ki borult ki a legjobban? Természetesen Iza. TV + BulvárOrigoDorkával töltötte az első éjszakát VV Zsolthttp://www.life.hu/bulvar/20140414-az-rtl-2-valovilag-6-jatekosa-vv-zsolt-sok-kritikat-kap.htmlGumipapucsa, sapkája, játékstílusa és nőügyei miatt is sok kritikát kap a ValóVilág 6 vasárnap esti párbaján kiesett VV Zsolt.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.