Győzit verte Bea asszony?

Forrás: TV2 -
TV2 verés feleség válás Gáspár Győző Izrael bántalmazás Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő vallomást tett Gáspár Győző az Édes élet kamerái előtt. Azt mondta, felesége éveken át alázta és verte.

Ahogy a Life.hu is megírta, Győző bejelentette, hogy vége a házasságának és válik. A showman Izraelben jött rá, hogy Bea tönkretette az életét és nem volt hajlandó beszállni a taxiba, ami a repülőtérre vitte volna őket, hogy hazautazzanak. Sőt, a kamerák előtt azt is elmesélte, miért jutott erre az elhatározásra.

„Azt gondolom, hogy nem én vagyok egyedül a hibás abban, hogy megromlott a kapcsolatunk. Nem sajnálom Beát, mert évekig alázott és vert engem. Mindenki azt kapja, amit megérdemel" – mondta megtörten Győzike.

Horváth Éva megint kipróbált egy fiatalító módszerthttp://www.life.hu/bulvar/20140415--horvath-eva-musorvezeto-megint-kiprobalt-egy-fiatalito-modszert-a-sebesz-nelkuli-szepeszeret.htmlHorváth Éva imádja a szépségipart és a szépségipar is őt. Az egykori modell, ma már műsorvezető, remek alany mindenféle újdonság kipróbálásához, bemutatásához.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huSzexuális bántalmazás áldozata volt VV Szandikahttp://www.life.hu/bulvar/20140415-joshi-bharat-fem3-maskeppen-cimu-musoraban-vv-szandika-arrol-beszelt-hogy-neveloapja-molesztalta.htmlA ValóVilágban megismert Szandika Joshi Bharatnak a Fem3 Másképpen kamerái előtt mesélt prostimúltjáról és arról, hogy nevelőapja bántalmazta. TV + BulvárMegmogyorózták Szabó Győzőt a Szombat Esti Lázbanhttp://www.life.hu/bulvar/20140414-szabo-gyozo-szineszt-a-szombat-esti-lazban-megmogyoroztak-a-tancoslanyok.htmlPikáns koreográfiát mutatott be a Szombat Esti Láz színpadán Szabó Győző, akit a táncoslányok kényeztettek.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.