Sírba vitte a titkát Jimmy halálának szemtanúja

Forrás: MTI/H. Szabó Sándor -
halál Zámbó Jimmy barát szemtanú Hulé Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap már megírtuk, hogy meghalt Jimmy halálának szemtanúja, Hulé Éva. Zámbó Jimmy egykori közeli barátja már régóta betegeskedett, két hete ápolták egy fővárosi kórházban, ahol a napokban életét vesztette. Most egy állítólagos kéziratot keresnek az ügyvédjén, amely Jimmy halálának körülményeiről szól.

A nő Jimmy feleségét, Edit asszonyt nevezte meg a Király halálának felelőseként.

Zámbó Jimmy sírja a csepeli temetőben Forrás: MTI/H. Szabó Sándor

„Hiába keresik nálam a kéziratot, nálam nincsen semmi az irodában. Éva asszony lakásának kulcsa a családsegítő szolgálatnál van, ők telefonáltak nekem, hogy nem akarják tárolni. Inkább odaadnák nekem, hogy adjam én oda az örökösöknek, azok viszont nincsenek, ebben az esetben az állam örököl. Nem mentem be a lakásába, nincs nálam semmije, semmiféle letét. Ha létezik olyan végrendelet, amit a lakásában hagyott, az örökösödési eljárás során elő fog kerülni. Ha van benne valami olyan, amit nekem kell elintézni, azt természetesen megteszem. Nem valószínű, hogy újrakezdődik a Jimmy halálát vizsgáló nyomozás, ugyanis neki ezzel kapcsolatban volt már vallomása, amit a rendőrségen tett. Az ügyet másodszor is lezárták, a halála után sem fog ezzel senki foglalkozni" - mondta dr. Gerencsér András ügyvéd a Life.hu-nak.

Horváth Éva megint kipróbált egy fiatalító módszerthttp://www.life.hu/bulvar/20140415--horvath-eva-musorvezeto-megint-kiprobalt-egy-fiatalito-modszert-a-sebesz-nelkuli-szepeszeret.htmlHorváth Éva imádja a szépségipart és a szépségipar is őt. Az egykori modell, ma már műsorvezető, remek alany mindenféle újdonság kipróbálásához, bemutatásához.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huGyőzit verte Bea asszony?http://www.life.hu/bulvar/20140416-gaspar-gyozike-az-edes-elet-sztarjat-evekig-alazta-es-verte-felesege-bea-asszony.htmlMegdöbbentő vallomást tett Gáspár Győző az Édes élet kamerái előtt. Azt mondta, felesége éveken át alázta és verte.TV + Bulvár--Vérét adta csapatáért Váczi Gergőhttp://www.life.hu/bulvar/20140414--vaczi-gergo-musorvezeto-veret-adta-csapataert-a-vivicittan.htmlAlaposan összevérzett pólóban érkezett be a Vivicittá célvonalába Váczi Gergő, a TV2 Aktív Extrájának műsorvezetője, aki iszonyatos kínok között futotta le a 10 kilométeres távot.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.