Epres Panni nem divatfüggő

Forrás: Just Creative -
Epres Panni öltözködés smink Massimo Dutti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindig nagyon csinos és divatos a sztármodell, Epres Panni, akit nem véletlenül találtunk egy valódi spanyol eleganciát képviselő luxusbolt megnyitóján. De tényleg csak méregdrága holmit vesz fel a kétgyermekes édesanya?

Ha valaki ránéz Epres Pannira egy jól öltözött, divatos, fiatal nőt lát. Panni akkor is feltűnő jelenség, ha csak egy farmert és egy trikót húz. Most elárulta, mi a titka annak, hogy mindig ápolt és jól öltözött nő benyomását kelti.

Forrás: Just Creative

„Bármilyen hihetetlen, a ruháknál nem ragaszkodom a luxusmárkákhoz. Ha valamire mégis többet költök , azok a kiegészítők, mert hosszabb életűek, akár 20 év múlva is fel tudom venni, nem megy tönkre. A hétköznapokban egyszerűen szeretek öltözni, a farmer-póló híve vagyok, de legyen hozzá egy szép cipő és egy jó táska. Inkább a sportos vonalat képviselem, számomra fontos a kényelem, de az eleganciára is fokozottan figyelek. Ami a színeket illeti, mindig az évszak határozza meg, hogy éppen milyen árnyalatokat viselek. Magas sarkú cipőt, ha nem kötelező, akkor inkább nem veszek fel, mert modell alkatomnak köszönhetően általában így is kiemelkedem a tömegből” – nevetett Panni, aki elárulta, néha smink nélkül és edzőruhában is az utcára merészkedik.

„Reggelente előfordul, hogy az oviba beugrom sminkeletlenül, futóruhában, mert onnan azonnal megyek tovább futni a Margitszigetre. Ritkán vagyok smink nélkül. Nem azért, mert zavarna, ha valaki úgy látna, hanem azért, mert 30-on felül az ápoltsághoz hozzátartozik a leheletnyi smink.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.