pornószínésznő műsorvezető Harsányi Levente NaNee! Rocco exbarátnő Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, miért nem bízik a nőkben Harsányi Levente. A műsorvezető súlyos titkot árult el Majka NaNee! című műsorában.

Levi nehezen bízik meg a nőkben, ezért felesége kisfiuk mellé egy kislánnyal is szeretné megajándékozni. A műsorvezető - amikor a családbővítésről faggatta Majka - elárulta, miért vannak fenntartásai a női nemmel kapcsolatban.

Forrás: RTLKLUB

„Csinos, dekoratív hölgyek voltak a barátnőim, akikről mindig kiderült, hogy valami nem stimmelt velük. A legdurvább eset az volt, amikor találkozgattunk egy csinos lánnyal, majd pár hét után közölte, hogy régebben erotikus tartalmú filmekben szerepelt. Például Rocco filmjeiben" – magyarázta Levi, akinek különleges érzéke volt kiválasztani azokat a hölgyeket, akiknek nem patyolattiszta a múltja.

Szerencsére Levi, mióta megismerte a feleségét, Ágit, a legszerencsésebb férfinak tartja magát.

Paudits Béla állítólag nem beszámíthatóhttp://www.life.hu/bulvar/20140417-paudits-bela-szinesz-felugyelet-ala-kerult.htmlFelügyelet alá került Paudits Béla, aki állítólag nem beszámítható. A színész csak egy levelet hagyott az ajtaján.TV + BulvárOrigoNagy bajba kerülhet Zimány Linda Jude Law csókja miatt?http://www.life.hu/bulvar/20140416-nagy-bajba-kerulhet-zimany-linda-jude-law-csokja-miatt-dobo-agi-is-mesel-a-forgatasrol.htmlNem elég, hogy a magyar modellen köszörülte a nyelvét a magyar celebvilág fele, most akár komolyabb bajba is kerülhet a szépség.TV + Bulvár--Fel akarta adni a játékot VV Vikihttp://www.life.hu/bulvar/20140416-az-rtl-2-valovilag-6-jatekosa-vv-viki-fel-akarta-adni-a-jatekot.htmlAz elmúlt napok az egészség jegyében teltek a ValóVilágban. A műsorszerkesztők kíváncsiak voltak, hogy a múltkori mérlegelés után hogyan változott az alaposan meghízott lakók súlya. Hát, alig...TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.