szerelmes sorozat Éjjel-nappal Budapest Lali Németország Berlin sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, érdemes volt Lalinak Berlinbe utaznia. Az Éjjel-Nappal Budapest sztárjára a német fővárosban rátalált a szerelem. 

Lali Németországban találkozott egy lánnyal, akibe azonnal beleszeretett. A bohókás fiút ismerve joggal felmerül a kérdés, hogy meddig tart a lángolás? Ráadásul a lánynak barátja van Magyarországon.

Forrás: RTLKLUBmiddle

"Nóri is a német fővárosban töltött néhány napot, ugyanabban a szállodában laktunk, igaz, már a reptéren összefutottunk. Azért jöttem Berlinbe, hogy bulizzak és csajozzak, azt remélni sem mertem, hogy egy ilyen lányra találok!" - mesélte lelkesen Lali.

"Imádom, hogy ő igazából rám kíváncsi, Lalira, a parasztgyerekre, nem pedig Csóró Lalira, a mulatós sztárra. Életem egyik legjobb hete volt a kint töltött idő!" - mosolygott a sorozat mókamestere.

Paudits Béla állítólag nem beszámíthatóhttp://www.life.hu/bulvar/20140417-paudits-bela-szinesz-felugyelet-ala-kerult.htmlFelügyelet alá került Paudits Béla, aki állítólag nem beszámítható. A színész csak egy levelet hagyott az ajtaján.TV + BulvárOrigoNagy bajba kerülhet Zimány Linda Jude Law csókja miatt?http://www.life.hu/bulvar/20140416-nagy-bajba-kerulhet-zimany-linda-jude-law-csokja-miatt-dobo-agi-is-mesel-a-forgatasrol.htmlNem elég, hogy a magyar modellen köszörülte a nyelvét a magyar celebvilág fele, most akár komolyabb bajba is kerülhet a szépség.TV + Bulvár--Ki nyerheti a ValóVilág 6-ot?http://www.life.hu/bulvar/20140410-az-rtl-2-valovilag-6-versenyet-megnyerheti-vv-aurelio-vv-zsolt-vv-krisztian-vv-iza-vv-zsofi-vv-teo.htmlMintha a ValóVilág játékosai csak most, a vasárnapi Krisztián-Zsolt párbaj után kezdenék felfogni, hogy nyereményért küzdenek. Persze a műsor szerkesztői is ráerősítenek erre, és az adásokban egyre gyakrabban emlegetik a főnyereményt is. A Life.hu a játékosok esélyeit latolgatta, összeszedtük, ki, miért nyerheti meg a versenyt. Eljátszottunk azzal a gondolattal is, hogy melyik szereplő ki lehetne, ha nem a villában, hanem Milne Százholdas pagonyában élnének. TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.