Forró csók és rúzsfolt a Szombat Esti Láz színpadán

tánc Szombat esti láz Rezes Judit Szabó Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szombat Esti Láz harmadik döntőjének egyik fénypontja egyértelműen Rezes Judit és Lehoczky György foxtrottja volt.

Judit Marilyn Monroe-nak öltözve, göndör, szőke fürtökkel, vérvörös ajkakkal és nyakpántos fehér ruhában táncolt partnerével, Lehocky Györggyel, és szinte forrt köztük a levegő. Ám a show legerotikusabb pillanata az volt, amikor Judit egy csókot nyomott táncpartnere ajkaira.

Forrás: RTLKLUB

A tánc végén Szabó Győző "segített" leszedni Lehoczky György szájáról a csók nyomait - Judit rúzsának maradványát. A zsűri is értékelte a produkciót, hiszen nemcsak az előadás volt tökéletes, de a színpadi elemek is. Az egyik zsűritag, Keleti Andrea szerint foxtrottot ennél jobban nem lehet előadni - így a páros igen magas pontszámot kapott.

Íme az újabb sztárselfiehttp://www.life.hu/bulvar/20140419-gwyneth-paltrow-nicole-richie-chelsea-handler-naomi-watts-stella-mccartney-gwen-stefani-es-sam.htmlAz ominózus Oscar-selfie óta minden sztár arra vágyik, hogy egy hasonló fotón szerepelhessen. TV + Bulvár--Sosem látott fordulat a VV6-banhttp://www.life.hu/bulvar/20140419-vv6-uj-fordulat-a-valovilagban-viki-is-vedettseget-elvez-bonusz-lila-kendot-kapott.htmlErre még nem volt példa a ValóVilág 6 során: egyszerre ketten is védettséget élveznek. TV + Bulvár--Nagy bajba kerülhet Zimány Linda Jude Law csókja miatt?http://www.life.hu/bulvar/20140416-nagy-bajba-kerulhet-zimany-linda-jude-law-csokja-miatt-dobo-agi-is-mesel-a-forgatasrol.htmlNem elég, hogy a magyar modellen köszörülte a nyelvét a magyar celebvilág fele, most akár komolyabb bajba is kerülhet a szépség.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.