Íme az újabb sztárselfie

Forrás: Instagram/Gwyneth Paltrow -
fotó Gwyneth Paltrow selfie Naomi Watts
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ominózus Oscar-selfie óta minden sztár arra vágyik, hogy egy hasonló fotón szerepelhessen. 

A napokban Gwyneth Paltrow, Nicole Richie, Chelsea Handler, Naomi Watts, Stella McCartney, Gwen Stefani és Sam Taylor Wood álltak össze egy selfie erejéig. A fotó Gwyneth Paltrow kedvéért készült el, aki folyamatosan bulizik, mióta bejelentette, hogy 10 év után szakítottak férjével.

Íme az újabb sztárselfie, Gwyneth Paltrow, Nicole Richie, Chelsea Handler, Naomi Watts, Stella McCartney, Gwen Stefani és Sam Taylor Wood az új sztárselfin Forrás: Instagram/Gwyneth Paltrow

A szőkeség ezúttal híres barátnőivel szórakozott a népszerű vegán étteremben, a Crossroads-ban, Hollywoodban, a képet pedig azonnal meg is osztotta Instargram oldalán.

Sosem látott fordulat a VV6-banhttp://www.life.hu/bulvar/20140419-vv6-uj-fordulat-a-valovilagban-viki-is-vedettseget-elvez-bonusz-lila-kendot-kapott.htmlErre még nem volt példa a ValóVilág 6 során: egyszerre ketten is védettséget élveznek. TV + BulvárEpres Panni nem divatfüggőhttp://www.life.hu/bulvar/20140418-epres-panni-sztarmodell-nem-divatfuggo.htmlMindig nagyon csinos és divatos a sztármodell, Epres Panni, akit nem véletlenül találtunk egy valódi spanyol eleganciát képviselő luxusbolt megnyitóján. De tényleg csak méregdrága holmit vesz fel a kétgyermekes édesanya?TV + BulvárOrigoSzerelmes lett ÉNB Lalihttp://www.life.hu/bulvar/20140418-szerelmes-lett-berlinben-lali-az-ejjel-nappal-budapest-sorozat-sztarjara.htmlÚgy tűnik, érdemes volt Lalinak Berlinbe utaznia. Az Éjjel-Nappal Budapest sztárjára a német fővárosban rátalált a szerelem. TV + BulvárRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.