bűvész Hajós András rajz TV2 bugyi karikatúra Az ének iskolája Friderikusz Sándor csipke Szulák Andrea Szandi énekes gyerek Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rózsaszín csipkebugyi Hajósnak, szívmelengető testvéri szeretet és Friderikusz karikatúrák - mindent bedobtak a leleményes nebulók, hogy bejussanak Az ének iskolájába.

A gyermek-tehetséggondozó első nyolc nebulóját már megismerhettük. A cuki énekespalánták múlt héten vidám és megható perceket szereztek a nézőknek, és ismert zenészek gyermekei is bizonyították, hogy az alma nem esik messze a fájától. Kíváncsian vártuk, kik jutnak még be az idei évfolyamba.

Forrás: TV2

A 8 és fél éves Malaczkó Anna igaz királylány, aki imádja a kishúgát. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy a zsűri előtt a két gyermek nagy ölelkezésbe fonódott össze. Anna volt az első, aki rajzot hozott Friderikuszról és bár vörös nőnek ábrázolta az osztályfőnököt, a zsűri így is elájult a kedves gesztustól. A tüllszoknyás kislánynak voltak hamis hangjai, ezt azonban megbocsátották neki. Friderikusz meseolvasás közben lepte meg Annát és közölte vele a jó hírt, hogy bekerült az induló osztályba, tanára pedig Király Viktor lett.

Forrás: TV2

A 14 éves Radics Jani kitűnő tanuló és bevallása szerint nem szeret az iskolában énekelni, mert szégyellős. A fiú neve árulkodó, Jani úgy tudja, távoli rokonságban állnak Radics Gigivel. A fiú is egy rajzzal kedveskedett Friderikusznak, amely tökéletes alkotás volt, a zsűri csak ámuldozott. Fridi, Radics Gigivel karöltve közölte a hírt Janival: bejutott az idei évfolyamba. Tanára Király Viktor lett, aki popsztárt szeretne faragni a tehetséges énekesből.

Forrás: TV2

A 11 éves Jónás Szabolcs igazi showman, aki az éneklés mellett bűvészkedik. A fiú egy trükkel is meglepte a kíváncsi zsűrit. Hajós Andrást hívta a színpadra, aki egy varázscsettintés után rózsaszín bugyit talált a kezében. A szemüveges fiú zenei produkciójával is remek hangulatot teremtett a stúdióban. A kis bűvész-énekes tanára Szulák Andrea lett.

Forrás: TV2

A 12 éves Mata Richárd nagyon szeretne valaki lenni az életben, hogy segíthesse a családját. A szemüveges kissrácot egyből a szívünkbe zártuk. Bár Ricsi nehezen kezdett, mert elrontotta a dalt, de második nekifutásra könnyeket csalt a zsűri szemébe. Ricsi tanára Szulák Andrea lett, akit nagyon is megértünk: ezért a fiúért mi is harcoltunk volna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.