Bárdos András Keleti Andrea zsűritag szellentés Jáksó László Ördög Nóra tánc Szombat esti láz koreográfia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiakadtak a nézők a Szomba Esti Láz zsűritagjának beszólásától, aki szellentéshez hasonlította Bárdos Andrásék koreográfiáját.

Jáksó László a harmadik adás után kiverte a biztosítékot vicces, és olykor oda nem illő kommentjeivel a nézőknél, akik felháborodtak, a zsűritag nyers stílusú humorán – írja a Blikk.

Forrás: RTLKLUB

„Olyan volt a táncotok, amikor a Zeneakadémián koncert elején rájön az ember, hogy a szelek bántják. De hát az elv olyan, mint a fing, az ember tartja, amíg tudja" – kommentálta az est záró koreográfiáját Jáksó, akinek a kritikáját sem Ördög Nóra, sem Keleti Andi nem tudta szó nélkül hagyni.

„Komolyan a fingásról beszélgetünk szombat este?" – kérdezte Ördög Nóra, aki minden bizonnyal kellemetlenül érezte magát, és nem tudott máshogy reagálni Jáksó szavaira.

„Laci nem érzi a műsor fennköltségét" – tette hozzá Keleti Andi, aki szintén értetlenkedve hallgatta Jáksót.

A nézők pedig nem fojtották magukba a véleményüket, többen alpárinak nevezték a tánchoz nem sokat értő zsűritagot.

„Egy komolytalan infantilis alakot hogy lehet odaültetni, nem igaz, hogy komolyabb, szaktudással rendelkező ember nincs ebben az országban" – írta az egyik véleményező.

„Szerintem az sokkal durvább és alpáribb, hogy Jáksó a fingással viccelődött, és már unalmasak a poénjai is nagyon" – írják a felháborodott nézők, akik bírálják az RTL Klubot is, mert Jáksót választották zsűritagnak.

„Nagyon kedvelem Andrást, és eszem ágában sem volt őt megbántani, de valóban bizonyos fokig a fingáshoz hasonlítottam a produkciójukat. Illetve arra utaltam, hogy én is olyan vagyok, mint ő, láttam rajta, hogy nagyon izgult, és baromira koncentrált, pont, mikor valaki valamit visszatart" – kezdi Jáksó, aki belátja, hogy olykor nyersen fogalmaz, ha véleményt alkot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.