Sztriptízbárban járt a Barátok közt sztárja

Forrás: RTLKLUB -
fénykép sztriptízbár Várkonyi András Barátok közt mulatozás Vili bácsi RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vili bácsi sztriptízbárban mulatott és a történtek miatt kellemetlen helyzetben találta magát.

Barátai meglepetésnek szánták a különleges programot, Vili bácsi azonban sejti, miért épp egy ilyen pikáns ajándékkal lepték meg – írja a Blikk.

Forrás: RTLKLUB

„Ahogy elkattan a fényképező, Vili bácsi azonnal megsejtette, hogy a meglepetésen túl valami más is állhat a dolog hátterében, és miután az elmúlt időszakban Lacival szinte vérre menő harcot vívnak a ház közös képviseletéért, sejthető, hogy régi jó barátja keze van a dologban. Ha a fotók nyilvánosságra kerülnek, Vili bácsi feddhetetlensége veszélybe kerül, ezzel együtt pedig a pozíció is" – mondta a Kertész Vilmost alakító Várkonyi András, aki azt is elárulta: feleségével, Marikával a forgatás előtt megbeszélték, hogy tulajdonképpen ez csak munka.

„Színész vagyok, hozzátartozik a szakmához, hogy ilyen szituációkban is szerepet vállalok. Másrészről pedig azt gondolom, hogy ma már a strandon többet mutat egy hölgy magából" – tett hozzá a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.