Visszanyerte a szülés előtti alakját Balla Eszter

Forrás: Just Creative -
alak diéta színésznő torna szülés Balla Eszter futás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazán szerencsésnek mondhatja magát Balla Eszter színésznő, ugyanis nyolc hónappal a szülés után bombaformában van, vékonyabb, mint valaha.

A Madách Színház színésznője nem jár edzőterembe, nem diétázik, mégis karcsúbb, mint valaha. Nevetve állítja, hogy ez alkati dolog.

Forrás: Just Creative

Szülés után örültem, hogy maradt rajtam egy pici felesleg. Nem mondhatom, hogy izzadok az edzőteremben és diétázom, szó sincs róla - irigylésre méltó alkatom van. Bevallom, nemrég elkezdtem futni, hogy legalább az ideális kondícióm meglegyen. Még szoptatom a nyolc hónapos kislányomat, a nagyobb gyermekemet másfél éves koráig sikerült anyatejjel táplálnom. Nagyon vigyáztam arra, hogy sokáig legyen tejem, pedig nem vagyok egy megszállott" – árulta el a színésznő.

Kínos helyzetbe került Kovács Áronhttp://www.life.hu/bulvar/20140422-kovacs-aron-elso-nagy-prudsegi-teszt-potencianovelo-szer-merevedesi-zavar.htmlKovács Áron egy kellemetlen, személyes tapasztalatán felbuzdulva vállalta, hogy részt vesz egy zavarba ejtő témában indított társadalmi célú felvilágosító programban.TV + BulvárOrigoSztriptízbárban járt a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/bulvar/20140423-az-rtl-klubon-futo-baratok-kozt-sorozat-vili-bacsija-sztriptizbarban-mulatott.htmlVili bácsi sztriptízbárban mulatott és a történtek miatt kellemetlen helyzetben találta magát.TV + BulvárRTLKLUBCseh-Szakál Tibor tönkreteszi a nőket a Szombat Esti Lázbanhttp://www.life.hu/bulvar/20140423-cseh-szakal-tibor-tancos-mellett-eszmenyi-viktoria-enekesno-es-varga-izabella-a-baratok-kozt-tarja.htmlJelenlegi partnere, Eszményi Viktória bordája a minap sérült meg, de előző szériabeli párja, Varga Izabella is a bordáját törte korábban.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.