Hatalmas fordulat a Szombat Esti Lázban

Forrás: MTI/Zih Zsolt, Hámori Zsófia/Life.hu -
fordulat Szombat esti láz RTL Klub Rezes Judit Szabó Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton hatalmas kihívás vár a táncolni tanuló sztárokra. A szerelmespároknak ugyanis együtt kell bizonyítani, a profik magukra hagyják őket.

Új fordulattal rukkoltak elő a műsor szerkesztői és úgy gondolták, bedobják a sztárokat a mélyvízbe. A pároknak ezúttal egymással kell táncolniuk és bizonyítaniuk, hogy eddig mit tanultak.

Forrás: MTI/Zih Zsolt, Hámori Zsófia/Life.hu

A múlt heti Szombat Esti Lázat Szabó Győző és Karcagi Dalma 38 + 5 ponttal nyerte. Hip-hop előadásuk lenyűgözte a zsűrit, olyannyira, hogy a parketten Marilyn Monroe-ként tündöklő feleségét és táncpartnerét is letaszították végül a képzeletbeli dobogó legfelső fokáról. Győző úgy döntött, szerelmével kortárs táncot szeretne előadni, hisz ő alternatív mozgásszínházakból indult, és felelevenítené az ott tanultakat, párjának pedig szerinte minden jól áll, olyan kecses a mozgása. A párbajra pedig egy jó kis ritmusos szambával robbannak be.

A többi pár is hasonló bravúrra készül, a nézők pedig különleges percekre és fordulatokra számíthatnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.