Kökény Roland feleségül vette Szalai Vivient

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
házasságkötés esküvő házasság Szalai Vivien Kökény Roland
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Mozgalmas nap volt a mai, reggel még időremenés, délután pedig elvettem Vivit. Eredményeim javulnak, már tizedik lettem."

Ezt a mondatot posztolta nyilvános Facebook-oldalára Kökény Roland olimpiai bajnok kajakozó, akiről alig két hete azt írtuk, milyen ideális a kapcsolata Szalai Vivien író, újságíróval. A sportoló egy fotót is kitett április 23-án, délután, amelyen ketten láthatók.

A fotó Szily Nóra interjújához készült, amelyet ITT olvashatsz Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Vivien egyszerű szabású, térdig érő, pánt nélküli ruhában mondta ki az igent, amelyet egy finom csipkeréteg és egy aprócska fátyol tett különlegessé. Vivien több fotót is posztolt saját oldalára, amelyen jól látszik, hogy nem kerítettek nagy feneket az eseménynek: szűk körben esküdtek örök hűséget egymásnak.

A kérdés csak az, hogy a szerény polgári szertartás után terveznek-e templomi esküvőt, és ha igen, akkor oda vajon hány embert és kiket várnak.

Szalai Vivien és Kökény Roland kapcsolata ideálishttp://www.life.hu/intim/20140411-szalai-vivien-es-kokeny-roland-sportolo-kapcsolatukrol-vallottak.htmlAhogy a Life.hu megírta, a sevillai edzőtáborban kérte meg Kökény Roland, olimpiai bajnok kajakos kedvese, Szalai Vivien kezét az év elején. A pár most az RTL Klub Fókuszában beszélt boldogságáról. Intim--Kökény Roland eljegyezte Szalai Vivienthttp://www.life.hu/intim/20140401-kokeny-roland-olimpiai-bajnok-kajakos-eljegyezte-kedveset-szalai-vivien-ujsagirot.htmlA sevillai edzőtáborban kérte meg Kökény Roland, olimpiai bajnok kajakos kedvese, Szalai Vivien kezét. IntimSzalai Vivien: "Először látom szépnek magam"http://www.life.hu/sztarszerzok/szily-nora/20131208-szily-nora-interju-szalai-vivien-iroval-ujsagiroval-szerepekrol-szerelemrol-es-kokeny-rolandrol.htmlMost jelenik meg az ötödik könyve A leghíresebb magyar madame címmel. Újságíró, vezető szerkesztő, és az utóbbi hetekben azt olvashattuk, hogy Kökény Roland olimpiai bajnok leendő edzője is. Hm. Tessék?Szily Nóra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.