Zalatnay Sarolta Hajós András Varga Miklós TV2 Friderikusz Rózsa Rita Sikholya Karczagi Józsika Az ének iskolája Varga Vivien Szulák Andrea Szandi Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ének iskolájában először mérethették meg magukat az énekespalánták a közönség előtt. Ismét voltak megható pillanatok és a legjobban izguló diák lett az osztályelső.

Izzadó tenyér, remegés, pszichológus technikákkal dolgozó tanárok. A kis nebulók remekül szerepeltek az első megmérettetésen, pedig a közönség soraiban olyan nagyágyúk is ültek, mint Zalatnay Sarolta. Íme a Life.hu dobogósai, a mi szívünk értük lágyult el.

Varga Vivien Forrás: TV2

Varga Viviennek nagy volt a tét, hiszen édesapja, Varga Miklós a színfalak mögött izgult tehetséges lányáért. Nekünk Vivien most sokkal jobban tetszett, mint a válogatáson. Remekül eltalálta a hangokat, pedig éppen egy betegséggel küzdött, ami a hangszálait is megviselte. A lányról az is kiderült, gyakran kap szerelmes levet és Király Viktorral közösen meg is fogalmazták a választ az egyik romantikus üzenetre. Hajós András külön megdicsérte a lányt, aki előadása után a zenekarra mutatott jelezve, hogy a taps nekik is jár. "Az utolsó gesztusodért, ahogy a zenekarra mutattál, külön megdicsérlek. Nem tudom, hol nőttél fel, de tisztában vagy azzal, hogy a zenész is ember, nem tárgy" – mosolygott András.

Karczagi Józsika Forrás: TV2

Karczagi Józsika előbb érkezett az iskolába, mint Szulák Andrea és ezt szóvá is tette tanárának. "Én korábban szoktam érkezni, mert nekem fontos, hogy az iskolába pontosan érjek" - mondta a nebuló. Andi pironkodva kért bocsánatot a késésért. A szemüveges kisfiú Zalatnay Sarolta "Tölcsért csinálok a kezemből" című dalát adta elő. Az énekesnő a könnyeivel küszködve, a nézők között drukkolt a kisfiúnak. A zsűri Józsika magas hangjait dicsérte, Szandi több magabiztosságot kért. Mi pedig elolvadtunk az énekespalánta láttán, aki egy hatalmas játékvillamossal érkezett a színpadra mondván, ez az ő kabalája.

Rózsa Rita Sikholya Forrás: TV2

A legnagyobb meglepetést az önbizalomhiányos Rózsa Rita Sikholya tartogatta. Hajós András remek pszichológiai érzékkel nyúlt a kislányhoz, ahogy az osztályfőnök, Friderikusz Sándor is, aki kiszedte belőle, hogy 7 éves kora óta, mióta hazaköltöztek Afrikából, nem látta az édesapját. Az előadás előtti próbán azonban újra erőt kellett önteni a kislányba, mert látszott rajta a félelem. András megfogta a remegő és izzadó kis kezecskéket és elmagyarázta neki, hogy nem baj, ha elrontja, nem történik tragédia.

A közönség előtt azonban remekül szerepelt a göndör hajú törékeny kislány és nemcsak minket, hanem a zsűrit is elvarázsolta. "Teremtettél számomra egy új zenei stílust" - mondta Viktor. "Egészen különlegesen képzed a szó végén a hangokat" - mondta Szandi lelkendezve. Végül izgalom ide, izgalom oda, a tanári kar és a nézők között helyett foglaló zenészek közös szavazatai alapján Rita lett az osztályelső. Remélhetőleg ez segít a lány önbizalmának helyreállításán és legközelebb még magabiztosabban áll a színpadra. Mi már alig várjuk!

Megtelt Az ének iskolájahttp://www.life.hu/bulvar/20140420-mindent-megtettek-a-lelemenyes-nebulok-hogy-bejussanak-a-tv2-n-futo-az-enek-iskolajaba.htmlRózsaszín csipkebugyi Hajósnak, szívmelengető testvéri szeretet és Friderikusz karikatúrák - mindent bedobtak a leleményes nebulók, hogy bejussanak Az ének iskolájába.TV + Bulvár--Jól startolt Az ének iskolájahttp://www.life.hu/bulvar/20140415-a-tv2-n-futo-az-enek-iskolaja-masodik-evadanak-elso-adasa-jol-inditott-a-nezettsegi-adatok-alapjan.htmlSzép nézettséget hozott vasárnap Az ének iskolája második évadának első adása. A kis énekes nebulókat szereti a közönség.TV + Bulvár--8 éves kisfiú lehet Az ének iskolája sztárjahttp://www.life.hu/bulvar/20140408-az-enek-iskolaja-masodik-evada-vasarnap-este-indul-a-tv2-n-a-legfiatalabb-jelentkezo-8-eves.htmlA második évfolyam diákjai már zenekarral próbálnak a vasárnap este kezdődő műsorra.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.