Istenes Bence ébreszti a villalakókat

Forrás: Music Fm -
Music Fm rádió ValóVilág 6 Istenes Bence Pordán Petra István Dani élő adás beköltözés RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rendhagyó helyszínről jelentkezik hétfőn a Music Fm népszerű reggeli műsora. Az Önindító műsorvezetői, István Dániel, Pordán Petra és Istenes Bence ezúttal az RTL Klub ValóVilla lakóit élőben ébresztik. 

Hétfőn reggel meglepetésvendégek érkeznek a ValóVillába, hiszen az éter nagy tréfacsinálói beköltöznek a játékosokhoz. Az egymást sem kímélő műsorvezető-triász ezúttal a még versenyben lévő villalakókat ébresztgeti 4 órán keresztül. Persze nem lesz ez olyan rossz a bentlakó játékosoknak, bármi is történik, hiszen a Music Fm egy kicsit a külvilágot is behozza a Villába, és a rádión keresztül üzenhetnek, barátaik, rokonaik és rajongóik a még versenyben lévő villalkóknak a rádió web- illetve facebook oldalán. Sőt, akár ajándékokat is bejuttathatnak kedvenceiknek a 89.5 Music Fm segítségével.

István Dani, Pordán Petra, Istenes Bence Forrás: Music Fm

„Hónapok óta figyelem közelről a villalakók életét, ez most mégis egy új és izgalmas szituáció lesz nekem is, hiszen rádiós kollégáimmal együtt forgatjuk fel a villa életét" – mondta Istenes Bence.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.