Újabb aktfotók készülhetnek Kelemen Annáról

aktfotó fotózás TV2 Nánási Pál Kelemen Anna Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Édes élet kamerái előtt a szőke szilikoncsoda újabb aktfotósorozatra vállalkozott.

Annácska, Nánási Pál a Life.hu sztárszerzőjének karmai közé került, aki próbálta meggyőzni a lányt, hogy egy naturálisabb fotósorozatot készítsenek.

Forrás: facebook/Kelemen Anna Official

„Minél természetesebb Kelemen Annát kellene megmutatni, mert az talán érdekesebb" – mondta Pali, mire a szőkeség először megijedt az ötlettől, aztán a fotóssal folytatott tárgyalás után neki is tetszett a smink és műköröm nélküli fotózás ötlete.

„Jók itt a stúdióban a fények, de azért nekem is vannak pigmentfoltjaim" – elmélkedett az okos kis fejével Annácska, majd kötélnek fotózásnak állt. Kíváncsian várjuk az eredményt!

Egyetemistákkal bulizott Sarka Katahttp://www.life.hu/bulvar/20140425-sarka-katat-a-budapesti-muszaki-egyetem-gepesz-kari-napjara-hivtak-meg.htmlA Műegyetem Gépész Kari napjára hívták meg, amire ő szinte egyből igent mondott. Milyen jó fej!TV + BulvárOrigoBódi Sylvi leszámolna a csücsörítős lányokkalhttp://www.life.hu/bulvar/20140423-bodi-sylvi-modell-fellazadt-es-kozossegi-oldalan-tuntetesbe-kezdett-a-csucsoritos-selfiek-ellen.htmlA modell közösségi oldalán fakadt ki a csücsörítős szelfik ellen.TV + Bulvár--Sztriptízbárban járt a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/bulvar/20140423-az-rtl-klubon-futo-baratok-kozt-sorozat-vili-bacsija-sztriptizbarban-mulatott.htmlVili bácsi sztriptízbárban mulatott és a történtek miatt kellemetlen helyzetben találta magát.TV + BulvárRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.