háziasszony Westend műsorvezető Dukai Regina Bravo Otto Fluor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dukai Regina és az idén életében először konferansziéként debütáló Fluor Tomi lesznek a BRAVO OTTO műsorvezetői.

A díjátadó gálát idén május 31-én, szombaton este 8-tól tartják meg, a helyszín változatlanul a Westend City Center Millenium Tetőkert.

Forrás: Bravo otto

„Nagyon megtisztelő, hogy harmadik alkalommal lehetek a BRAVO OTTO Díjátadó Gála háziasszonya. Élvezem ezt a feladatot, a közönség visszajelzései nagyon pozitívak és várom a közös munkát Fluorral. Biztos vagyok benne, hogy jó lesz a hangulat a színpadon és ezt a közönség is érezni fogja" – mondta lelkesen Regina.

„Nem ismeretlen számomra a BRAVO OTTO színpada, hiszen fellépőként és díjazottként is álltam már rajta, de műsorvezetőként ez egy teljesen új kihívás számomra. Reginával nagy Instagram spanok vagyunk, kedveljük egymást, szóval biztos vagyok benne, hogy jó hangulatban fog telni a gála" –mosolyogott Fluor.

Íme VV Teo új töltelékehttp://www.life.hu/bulvar/20140428-vv-teo-uj-toltelekszoval-gazdagitja-a-nyelvet.htmlVajon mi a kiesett villalakó, VV Teo kedvenc szava, amit képes volt 40 perc alatt 17-szer kimondani? Eláruljuk!TV + BulvárOrigoBemutatjuk a 24 legszebb magyar lányt!http://www.life.hu/bulvar/20140427-a-miss-international-hungary-kozepdonto-bemutatjuk-a-legszebb-24-magyar-lanyt.htmlSzombaton este került megrendezésre a Miss International Hungary 2014 középdöntője, ahol 40 gyönyörű lány versenyzett egymással az elődöntőbe jutásért.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huÉdesanyja és barátnője öltözteti a legstílusosabb magyar férfithttp://www.life.hu/bulvar/20140425-kiraly-viktor-lett-a-legstilusosabb-magyar-ferfi-playboy-man-of-the-year-dijatadon.htmlA nyuszis magazin idén először osztotta ki a Playboy Man of the Year díjait. Többek között Kovács Ákos énekes, Kiss Ádám humorista, Michelisz Norbert autóversenyző örülhetett az elismerésnek, amit az olvasók szavaztak meg. A legstílusosabb kategória különdíját Király Viktor vihette haza.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.