Gyurcsík Tibi ismét az X-Faktor döntőjében

Forrás: RTLKLUB -
X-Faktor szlovák tehetségkutató döntő Gyurcsík Tibor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tibi ezúttal a cseh-szlovák tehetségkutatóban bizonyított és akárcsak itthon, ott is sikerült bejutnia a legjobbak közé. A kérdés már csak az, ott meddig menetel előre az énekes? 

Ahogy a Life.hu is megírta, az egykori X-Faktor döntőse jelenleg külföldön próbál szerencsét, és a szlovákiai tehetségkutatóban már a mentorok házáig jutott. Most pedig kiderült: a Bors információi szerint a döntőben van.

Forrás: RTLKLUB

„Be kell valljam, hogy babszem méretű volt a gyomrom, amikor Celeste (híres cseh énekesnő) elmondta, visz magával az élő show-ba" – lelkendezett Gyurcsík Tibi.

„Az álmom vált valóra! Irtózatosan szerencsésnek érzem magam amiatt, hogy másodszor is megmérettethetem magam egy ilyen grandiózus műsorban. Sokat tanultam a magyar X-Faktorban, például, hogy mi az a stílus, ami igazán én vagyok, és okosabban választottam versenydalt is. Ennek is komoly szerepe van abban, hogy a cseh-szlovák X-Faktorban bekerültem a döntősök közé. Most azon leszek, hogy bebizonyítsam, nem döntöttek rosszul azok, akik bizalmat szavaztak nekem" – mesélte lelkesen az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.