Miben hasonlít Kapócs Zsóka és Regős Lili?

Fotó: Almási Jonathan Csaba, Rahul Dutta Photography -
fénykép Kapócs Zsóka Regős Lili Habony Árpád Karády Katalin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hátborzongató a hasonlóság a Habony Árpádtól válását nyilvánosságra hozó Kapócs Zsóka és az említett férfi római útitársa, a világ legjobb testű nőjeként számontartott Regős Lili között.

Miben hasonlít Kapócs Zsóka és Regős Lili a tökéletes testen kívül? Megmutatjuk!

Fotó: Almási Jonathan Csaba, Rahul Dutta Photography

Meglepő fényképet találtunk Regős Liliről. A fekete-fehér fotón Lili jellegzetes frizurával és égő cigarettával pózol - pont úgy, mint Karády Katalin színésznő, a '40-es évek szexszimbóluma.

Érdekesség, hogy Kapócs Zsókának évekig futott önálló Karády-estje, amellyel az egész országot bejárta. Ehhez az előadáshoz és a Karády legnépszerűbb dalait tartalmazó cédéhez készült egy fekete-fehér fotósorozat, amelyen Zsóka a misztikus színésznő által meghonosított frizurával és ruhában látható.

Egymás mellé tettük a három fotót, hogy megnézzük, melyikük hasonlít jobban Karády művésznőre. Szerinted?

Már Gáspár Laci is felfigyelt Regős Lilirehttp://www.life.hu/bulvar/20140429-regos-lili-a-vilag-legjobb-testu-noje-mar-szerepelt-gaspar-laci-videoklipjeben.htmlKi is ez a Regős Lili, aki a keddi Blikk címlapjára került? A Life.hu tavaly júliusban készített interjút a lánnyal, miután elnyerte Miamiban a Miss Fitness Universe 2013 címet, azaz ő lett a világ legjobb testű nője. Gáspár Laci már a nemzetközi elismerés előtt felfigyelt Lilire.TV + BulvárFotó: Mudra László - OrigoFérjhez ment Kapócs Zsóka - megmutatjuk luxusgyűrűjéthttp://www.life.hu/bulvar/20140408-kapocs-zsoka-szineszno-tobbmillios-boucheron-gyurut-visel.htmlPár nappal ezelőtt vettük észre Kapócs Zsóka ujján a különleges gyűrűt, amit leginkább eljegyzési vagy karikagyűrűként javasolnak az ékszerészek - már csak az ára miatt is. Azóta kiderült: titokban férjhez ment - írja a Blikk.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huKapócs Zsóka teljesen megváltozotthttp://www.life.hu/bulvar/20140404-kapocs-zsoka-teljesen-megvaltozott.htmlTeljesen új külsővel jelent meg Gór Nagy Mária Színitanodájának 30. születésnapi partiján Kapócs Zsóka.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.