Ördög Nóri: "Főállású anya is lennék"

anyaság műsorvezető Ördög Nóra Szombat esti láz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóri gömbölyödő pocakkal, második gyermekét várva áll a Szombat Esti Láz színpadára. Vajon az RTL Klub arca feláldozná karrierjét az anyaságért? Megkérdeztük! 

Ördög Nóri 2001 januárjában gyakornokként kezdte pályáját az RTL Klubnál, 2002 őszén már műsorvezetőként debütált. Mára a csatorna egyik meghatározó arca lett, aki szó nélkül képes lenne feláldozni ezt a hihetetlen karriert az anyaságért.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

„Könnyen el tudnám képzelni, hogy főállású anya legyek, ez is benne van a pakliban. Ennek a döntésnek a meghozatalát a gyerekeimre fogom bízni, tőlük függ minden. Attól, hogy milyen habitusúak lesznek és hogyan alkalmazkodunk majd egymáshoz. Bár eddig eléggé aktív anyuka voltam Micivel, és szerintem ez két gyerekkel sem lesz másként. Úgy érzem, hogy Mici igényelni fogja, hogy továbbra is jöjjünk-menjünk folyamatosan, amikor már ott lesz a kisebbik gyermekem is velünk. Hiszek abban, hogy össze lehet egyeztetni az anyaságot a hivatással. Persze tisztában vagyok azzal, hogy én nagyon szerencsés helyzetben vagyok, hiszen a műsorvezetés olyan elfoglaltság, amit gyermek mellett is tudok csinálni egy jó apuka, egy kiváló férj segítségével, aki ott van mellettem és mindenben támogat. De ha úgy hozná az élet, a gyerekek miatt gond nélkül lemondanék a karrieremről"- árulta el Nóri, akit nem zavar, hogy férje rendszeresen megoszt fotókat kislányukról a blogján.

Hogy mikor és mennyit mutatunk Miciből, közös döntésünk. Egy biztos, rejtegetni semmiképpen nem szeretnénk Őt, miért is kellene? Az, hogy Palkó megoszt pár képet Miciről a blogján, még nem azt jelenti, hogy a nagy nyilvánosság előtt cseperedik a gyerekünk. És különben is, mondd azt egy apukának, hogy nem büszkélkedhet a kislányával, csakúgy, mint bárki más? Rólam nem is beszélve! Én nagyon boldog vagyok, hogy Palkó ennyire intenzíven éli meg az apaságát. Jól működik így a családunk, nem is szeretném arra kérni a férjemet, hogy dolgozzon az ellen, ami mindenkinek ösztönösen jön. Nincs szülő, aki ne mutogatná büszkén a gyermeke fotóit. Micit ez most még nem zavarja, számára természetes, hogy az apukája állandóan fotózza. De ha bármikor úgy látjuk, hogy ez a pár fotó negatívan befolyásolja a fejlődését, vagy zavarja őt, akkor biztosan változtatunk majd."

Várkonyi András végre nyaralhathttp://www.life.hu/bulvar/20140430-varkonyi-andras-baratok-kozt-vili-bacsija-nyaralni-megy-portugaliaba.htmlVárkonyi András, a Barátok közt közkedvelt Vili bácsija élete tavaly nyáron a szívműtét utáni rehabilitációról szólt, idén viszont végre nyaralni indulhat.TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.huŐket ölelte magához Robbie Williamshttp://www.life.hu/bulvar/20140430-hatalmas-orom-ert-ket-lelkes-robbie-williams-rajongo-fiatalt-ugyanis-talalkozhattak-a-vilagsztarral.htmlHatalmas öröm ért két lelkes Robbie Williams rajongó fiatalt, ugyanis találkozhattak a világsztárral.TV + Bulvár--Kökény Attila titokban tetováltatotthttp://www.life.hu/bulvar/20140430-kokeny-attila-enekes-a-tv2-megasztarjanak-felfedezettje-titokban-tetovaltatta-az-alkarjat.htmlTeljesen titokban, családja tudta nélkül tetováltatta magát Kökény Attila. Az énekes elmesélte, két-három hónapot töprengett azon, hogy mit varrasson az alkarjára. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.