Kállay-Saunders András: "Nem ütöttem meg senkit"

Forrás: Life.hu /Földi Attila -
interjú A Dal 2014 Eurovíziós Dalfesztivál Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fenti címmel jelent meg egy interjú Kállay-Saunders Andrással, aki ellen jelenleg is bírósági ügy folyik. Az énekes nemcsak ennek előzményeiről, hanem a féltve őrzött magánéletéről is beszélt.

"A Hajógyári-szigeten voltunk egy szórakozóhelyen. Egy kisebb társaság a barátnőm mögé állt, és eljátszották, hogy mit csinálnának vele, ha én nem lennék ott. Szóltunk nekik, álljanak le, de ők folytatták. Elmentünk a helyről, a barátom viszont lemaradt. Őt támadták meg, és vele kapcsolatban tettek rasszista megjegyzéseket" - nyilatkozta Kállay-Saunders András a Vasárnapi Blikknek. Az interjúban elmondta, hogy ő nem ütött, csak próbálta távol tartani az embereket a barátjától.

Kállay-Saunders András és Tolvai Reni a 2014-es Glamour-gálán Forrás: Life.hu /Földi Attila

A verekedés Tolvai Reni miatt robbant ki, akivel András a Megasztárban jött össze. Az énekesnővel nem élnek ugyan együtt, de majdnem minden nap találkoznak - nyilatkozta A Dal nyertese. A pár a szakmai életben is támogatja egymást. "Bár nem énekelünk együtt, mégis sokat tud segíteni a felkészülésben is. Gyakran meghallgatjuk a másikat, és elmondjuk, mivel dobnánk fel, egészítenénk ki a dalokat" - nyilatkozta Kállay-Saunders, aki már kint van Koppenhágában. A második próbán készített videó már felkerült a YouTube-ra, úgyhogy te is megnézheted, mennyi pozitív kommentet és támogatást kap a magyar versenyző.

Az első elődöntőre egyébként 2014. május 6-án, a második elődöntőre május 8-án, a döntőre pedig május 10-én kerül sor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.