Helló, valóság! - VV Krisztián kiborult

Forrás: RTL Klub -
VV Iza RTL 2 VV Krisztián ValóVilág 6 sírás párbaj kiesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem telt jól a kiesése utáni első éjszakája VV Krisztiánnak. A fiú egyszerre siratta a főnyereményt és Izát is. Az előbbit végérvényesen elveszítette... A rossznyelvek szerint az utóbbit is, a "nép hangja" szerint ugyanis egészen biztos, hogy a budapesti flancoláshoz szokott, "szupermodell" álmokat kergető Iza nem köti össze az életét a csak traktorosnak nevezett Krisztiánnal. 

Krisztián a Blikk szerkesztőségében öntötte ki pici szívét:

"Volt már komoly kapcsolatom korábban, de azt hiszem, soha életemben nem voltam még ilyen szerelmes, mint most. Odáig vagyok ezért a lányért, pedig magam sem tudom megmondani, hogy mit is szeretek benne annyira. Százhárom napon keresztül voltunk összezárva, rengeteg mindent megéltünk együtt. Soha életemben nem sírtam még lány miatt, de Izának ezt is sikerült kihoznia belőlem. Hogy mit hoz a jövő, egyelőre nem lehet tudni, én bízom abban, hogy képesek leszünk a villa falain kívül is megőrizni ezt a kapcsolatot. Hiába jön nekem mindenki azzal, hogy hatalmasat fogok csalódni benne, mert Iza az első adandó alkalommal lapátra tesz, ezt egyelőre nem hiszem el" – jelentette ki Krisztián.

Forrás: RTL Klub

"Ha nincsenek a kamerák, és tudom azt, hogy nem zárnak ki a játékból, akkor abban a pillanatban valószínűleg megütöttem volna Izát. Nagyon túlfeszítette a húrt, ráadásul tudatosan csinálta. Soha nem emeltem még kezet nőre, de ott, abban a pillanatban megérdemelt volna egy atyai pofont. Csak jelzésértékűen, hogy felfogja: ezúttal nagyon messzire ment" - tette hozzá.

A hajdúnánási fiú a Borsnak inkább a főnyeremény elvesztése miatti bánatáról beszélt.

"Elvettek tőlem mindent, megfosztottak az álmomtól meg a barátnőmtől. Egy fűszálat sem kellett megmozdítanom, mégis bármit megkaptam. A nézők megfosztottak a jóléttől, megint minden a régi. Egyelőre nem is tudom, mi fog kint rám várni, remélem, kitörhetek Hajdúnánásról" - búslakodott.

Hát, Krisz, az élet kegyetlen!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.