Berényi Miklós időutazás Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Izgalmas, képzeletbeli időutazásra készülhetnek a nézők az RTL Klub napi sorozatában.

100 évet visszarepülhetünk az időben a Barátok közt következő részeiben. A történet szerint Zsófi és Zalán régi, csaknem százéves leveleket találtak. Mivel Miklós és köztük lehet, hogy kialakul egy szerelmi háromszög, és a régi levelekben is ilyesmiről olvasni, Zsófi képzelődni kezd – ezen víziókról készültek a régebbi felvételek - írja az Origo, ahol a további képeket is megnézhetitek!

Forrás: Barátok közt

Leütötte zenésztársát VV Béci?http://www.life.hu/bulvar/20140506-vv-beci-azazyoung-g-bunyoba-keveredett-mr-busta-rapperrel-egy-gyomroi-klubban.htmlBéci, alias Young G Béci és Mr. Busta egy gyömrői klubban esett egymásnak.TV + Bulvár--Csobot Adél még az érettségin is vidám volthttp://www.life.hu/bulvar/20140506-csobot-adel-enekesno-most-erettsegizik-mosolyogva-ment-be-vizsgazni.htmlA cserfes énekesnő jó kedvét még a magyarérettségi sem vette el.TV + BulvárOrigoKásás Tamás vendéglátósnak állthttp://www.life.hu/bulvar/20140506-kasas-tamas-vizilabdazo-olasz-ettermet-nyitott.htmlMár abbahagyta az élsportot, mégis élete egyik jelentős nagy mérkőzésére készül háromszoros olimpiai vízilabdázónk, Kásás Tamás. A sportoló vendéglátósnak állt. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.