Győrfi Pálon kifognak a gyerekei?

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Győrfi Pál Országos Mentőszolgálat gyerekek mozi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három kisgyereket nem egyszerű koordinálni, hogy mindegyik eljusson a megfelelő helyre a megfelelő időben. Győrfi Pál teljes erejével igyekezett megbirkózni a feladattal.

Kalandos úton jutott el moziba, a Visszatérés Óz birodalmába című 3D-s film premier előtti bemutatójára Győrfi Pál két gyermeke. A szóvivő komoly logisztikai szervezésbe kezdett, hogy pár órára boldoggá tegye az apróságokat.

A többi képért kattints ide! Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Ma pont anyák napi ünnepséget tartottak az óvodában Ádámék, ahová természetesen csak az anyukák voltak meghívva. Lillával, a picivel elmentem a középső gyermekért, Alizkáért a bölcsibe, majd utána elmentünk az óvodába kicserélni a picit Ádámra. A két gyereket betettem a kocsiba és idejöttünk a moziba, ahol most rosszalkodnak, nehezen tudom őket fegyelmezni. A feleségem és én is egyforma szülő típushoz tartozunk, meleg, engedékeny szülők vagyunk. Nehezen tudunk nemet mondani a gyerekeknek, pedig fontos lenne a korlátok felállítása, ez a gyerek személyiségfejlődése szempontjából nagyon fontos. Viszont én abban hiszek, hogy minél több szeretetet kapnak a gyerekek, annál nagyobb muníciójuk lesz ebből az életre. Nálunk szeretetből nincs hiány" – mesélte a szóvivő, aki újabb kihívásra készül a filmvetítés alatt.
„ A két és fél éves Alízt most szoktatjuk a szobatisztaságra. Mindig szól, ha pisilni kell, ez a legutóbbi mozi alatt négyszer fordult elő. Most is erre vagyok felkészülve, szerencsére Ádám nagyon megértő. Ilyenkor kijön velünk ő is, mert nem szívesen marad egyedül a sötétben"

Levelet írt Alekosz Zuckerbergnekhttp://www.life.hu/bulvar/20140507-az-rtl-klub-valovilag-4-nyertese-nagy-alekosz-levelet-irt-zuckerbergnek-a-facebookon.htmlHa valaki tudja, hogyan csináljon hülyét magából, az Nagy Alekosz. Ennek ékes példája az alábbi történet, amikor is a ValóVilág 4 győztese levelet írt Zuckerbergnek. TV + BulvárOrigoKifütyülték az oroszokat az Eurovíziónhttp://www.life.hu/bulvar/20140507-az-eurovizion-dontobe-jutott-orosz-tolmacsov-ikreket-kifutyultek-az-ukran-helyzet-miatt.htmlA magyar versenyző, Kállay-Saunders András mellett az orosz énekesek is bejutottak az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjébe kedd este. A hírre füttykoncert keletkezett. Kiderült, a szervezők még Ukrajna részének tekintik a Krímet. Közben Ukrajnában folytatódnak a harcok.TV + Bulvár--Soma: "Ártalmas a túlzott bájolgás"http://www.life.hu/bulvar/20140507-a-tv2-az-enek-iskolaja-musora-soma-mamagesanak-nem-tetszik.htmlSaját bevallása szerint keveset néz tévét, a minap azonban Az ének iskolájára kapcsolt. Állítja: kár volt, ugyanis úgy érzi, a gyerek-tehetségkutató adott esetben akár káros is lehet. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.