Hajós András Varga Miklós TV2 Friderikusz tehetséggondozás tanár Az ének iskolája Szulák Andi Szandi gyerek Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten a tanári kar szigorúbban fogta a diákokat, és ennek meg is lett az eredménye, mert profi duetteket hallhattunk a szárnyukat bontogató énekespalántáktól.

Múlt héten a cuki nebulók varázsoltak el minket megható produkcióikkal. Most pedig fordult a kocka és azokra figyeltünk fel, akik felnőtteket meghazudtoló énektudásukkal, lélegzetelállító duettekkel rukkoltak elő. Íme, a három profiságfaktor-gyanús duó, akiktől a lélegzetünk is elállt.

Forrás: TV2

Boudny Lídia és Sztojka Vanessza hamar összecsiszolódtak és a vagány rockerlánynak sikerült lazítania visszafogottabb társán. A lányok tanárai, Szulák Andi és Király Viktor úgy döntöttek, Vanessza az, akivel picit többet kell foglalkozniuk, ennek pedig meg is lett az eredménye. A jó kislánynak sikerült felvennie a lazább Lídia ritmusát. A két tökéletes hangú énekes hibátlan produkciót adott elő. „Nagyon klassz volt és azért dicsérlek meg titeket, mert nem volt öncélú és átadtátok a megőrülést" – mondta Hajós András. „Látszott, hogy segítettetek egymásnak a színpadon" – szögezte le Viktor. Szulák Andi szerint a két lány kihozta egymásból a legjobbat és ebben egyetértünk a tanár nénivel. „Rendkívül pontosan énekeltek és mind érzelmileg, mind hangilag zseniális volt" – magyarázta Kapócs Zsóka, a kibővített tanári kar legmeglepőbb tagja. A lányok természetesen begyűjtötték a csillagos ötösöket.

Forrás: TV2

Jónás Szabolcs és Dénes Roland akár fiúcsapatot is alakíthatnának, annyira összehangoltan adták elő közös dalukat. A laza fiú és a kis showman megtalálta a közös hangot és táncolni, illetve bűvészkedni tanították egymást. A fiúk dala teljesen rendben volt, kiegyenlített és harmonikus produkciót láthattunk. „Van valami fiúcsapat-nevetek?" – tette fel a kérdés Viktor. „A Jónás Dénes duó nagyon jól hangzik" – vágta rá Hajós és ezzel mindenki egyetértett. A tanári kar megjegyezte, hogy látszott, a fiúk komolyan vették a feladatot. A két lurkónak sikerült a legjobb osztályzatokat begyűjteniük és nagy mosollyal az arcukon távoztak a színpadról.

Forrás: TV2

A héten a katarzisélményt Berki Artúrnak és Varga Viviennek köszönhetően élhettük át, nem véletlenül lettek ők az osztályelsők. A két visszafogott, művészlelkű kamasznak sikerült közel kerülnie egymáshoz. A színpadra Artúrhoz méltóan elegánsan, egymásba karolva érkeztek, mi pedig elolvadtunk tőlük. A produkciójuk alatt egy egészen különleges koncerten éreztük magunkat. „Engem elröpítettek egy álomvilágba, ahonnan nem akartam visszajönni" – mondta Szandi. A gyerekek zenész szülei a kulisszák mögött várták tehetséges csemetéiket. „Azért a zenei alázatért, ami benned van le a kalappal, gyönyörűen húztad magaddal Vivit" – dicsérte Varga Miklós, Vivien apukája, Artúrt.

A műsor végén az osztályelsőséget megszerző két diák kvartett énekelhetett tanáraival. A Berki Artúr, Varga Vivien, Király Viktor és Hajós András négyes lenyűgözű produkcióban bizonyította, hogy a gyerekeknek van helye a profik között, a tanároknak pedig a gyerekek között.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.