szakállas nő Eurovíziós Dalfesztivál Conchita Wurst
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Conchita Wurst eurovíziós győzelme nem kicsit osztja meg az embereket. Ám így vagy úgy, a születésekor Thomas Neuwrith-ként anyakönyvezett, ma leginkább szakállas nőként emlegetett Conchitával van tele a net.

Az estélyi és fellépőruhában pózoló Conchita egészen átlagos fiúként kezdte a pályafutását. Az interneten feszegetik is éppen eleget, vajon akkor is megnyerte-e volna az Eurovíziós Dalfesztivált, ha nem "szakállas nőként" áll színpadra. Megkerestük, hogy miként néz ki alapból az énekes, és persze meg is mutatjuk:

Ha te is szeretnél Conchitaként pózolni, megteheted. Klikkelj és nézd meg, hogyan!

Összeakadt Reese Witherspoon nyelvehttp://www.life.hu/bulvar/20140510-reese-witherspoon-szineszno-nem-tudta-kiejteni-cara-delevinge-nevet.htmlBár Cara Delevingne már megszokhatta, hogy többnyire nehezen ejtik ki a nevét, most is jól szórakozott, amikor a MET-gálán Reese mégis megpróbálkozott vele.TV + Bulvár--Botrányok-balhék hete, na és az Eurovízióhttp://www.life.hu/bulvar/20140509-a-life-hu-bulvarkokteljaban-az-eurovizios-dalfesztival-valovilag-6-cseke-katinka-lilu-berki.htmlSzombaton éjszaka kiderül, hanyadik helyen végez Kállay-Saunders András az Eurovíziós Dalfesztiválon, vasárnap pedig a ValóVilág döntőjét nézhetjük. A hét eseményei körülbelül ezek körül forogtak, de hírt adtunk Cseke Katinkáék szerelmi balhéjáról, Nkuya Sonia gyermekelhelyezési gondjairól is. Ha lemaradál volna ezekről, most pótolhatod. TV + Bulvár--Conchita Wurst győzött, Kállay-Saunders András az ötödik lett az Eurovíziónhttp://www.life.hu/bulvar/20140511-a-2014-es-eurovizios-dalfesztival-gyoztese-az-osztrak-conchita-wurst-lett-kallay-saunders-andras-az.htmlVéget ért az Eurovíziós Dalfesztivál. Az előrejelzések nem sokat tévedtek, Kállay-Saunders András az ötödik lett, a "szakállas nő" pedig a dobogó legfelső fokára állhatott. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.