plasztikai műtét orr színésznő Kapócs Zsóka kislány szőke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő már kislánykorában is gyönyörű volt - mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az a fotó, amit közösségi oldalán posztolt.

Kapócs Zsóka gyermekkori fotójával próbálta demonstrálni, hogy ő bizony nem esett át szépészeti műtéten.

Forrás: facebook/Kapócs Zsóka

„Azért anyuéknak sokáig nem kellett aggódni, hogy fiú maradok. És ezennel, az elrontott plasztik orrú névtelen emberek találgatásainak is véget vethetünk, mert mindig is malac orrom volt, és nem is hagytam, hogy hozzá nyúljanak! Szeretem a kismalacot!" - írta a kép mellé Zsóka.

A kommentelők azonban leleplezték a színésznőt, hiszen korábban ő maga vallott arról, hogy új orrot csináltatott magának. Zsóka röviden reagált a felvetésre: „Tudod, az orrot több helyen lehet műteni!„ – írta válaszul.

Kapócs Zsóka: "Már itt sem vagyok"http://www.life.hu/bulvar/20140514-kapocs-zsoka-utazni-indul-a-valasa-utan.htmlFreedom, azaz szabadság. Ezt a szót látni napok óta Kapócs Zsóka hivatalos rajongói oldalának borítóképén. A színésznő, aki Habony Árpáddal kötött házassága után nem sokkal jelentette be, hogy válik, hamarosan az országot is elhagyja.TV + Bulvár--Miben hasonlít Kapócs Zsóka és Regős Lili?http://www.life.hu/bulvar/20140429-kapocs-zsoka-es-regos-lili-habony-noi-mindketten-hasonlitanak-karady-katalinra.htmlHátborzongató a hasonlóság a Habony Árpádtól válását nyilvánosságra hozó Kapócs Zsóka és az említett férfi római útitársa, a világ legjobb testű nőjeként számontartott Regős Lili között.TV + BulvárOrigoFérjhez ment Kapócs Zsóka - megmutatjuk luxusgyűrűjéthttp://www.life.hu/bulvar/20140408-kapocs-zsoka-szineszno-tobbmillios-boucheron-gyurut-visel.htmlPár nappal ezelőtt vettük észre Kapócs Zsóka ujján a különleges gyűrűt, amit leginkább eljegyzési vagy karikagyűrűként javasolnak az ékszerészek - már csak az ára miatt is. Azóta kiderült: titokban férjhez ment - írja a Blikk.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.