Máris botrányba keveredett VV Aurelio

Fotó: Hámori Zsófia - Origo -
étterem RTL 2 balhé ValóVilág 6 VV Aurelio botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyorsan jött ismertség máris VV Aurelio agyára ment. Nagyon úgy tűnik, hogy elszállt magától a ValóVilág 6 nyertese. A farokpörgettyűs olyannyira szupersztárnak érzi magát, hogy egészen elfejtette, hogyan is viselkednek az egyszerű földi halandók. A bajai fiú egy étteremben csinált botrányt a haverjaival.

Egy porig alázott pincérlány nem bírta magában tartani a vele történteket, és a Facebookon osztotta meg sérelmét.

"Éttermünkbe behozta a huzat a mostani ValóVilág 'győztesét'. Belépett az étterembe két másik haverjával, és majd' szétestek a lazaságtól. Játszották az agyukat a vendégeknek, a tinilányok mentek fényképezni őket, majd odaérkeztek a kasszámhoz.(...) Aurelio odajött, miután letette a telefonját, és vigyorgott rám az idióta pofájával, próbált flörtölni meg kóstolgatni. Megkérdezte, szeretnék-e vele közös fotót?! - Miért, ki vagy te, hogy közös fotót akarjak? Ismerjük egymást? - kérdeztem tőle. - Hát én egy sztár vagyok, engem mindenki ismer! - válaszolta Aurelio" - írta az étterem dolgozója az incidens kezdetét.

Fotó: Hámori Zsófia - Origo

"Pontosan tudtam, ki ő, de kicsit le akartam törni a szarvát, hogy lehet, mégsem akkora sztár, ha nem mindenki ismeri. Később folytatódott a trógerkedés a vendégekkel teli étteremben..." - írja tovább a sztorit a pincérlány, aki azon végképp kiakadt, hogy a kis csapat vérlázító hangnemben a vendégkönyvet követelte. Szó szót követett, a lány beszámolója szerint az időközben előkerült műszakvezetője és egy férfi lépett közbe, hogy ne legyen nagyobb baj.

VV Attila véleménye

"Ha igaz, ha nem, ez mindenképpen nagyon kínos rá nézve. Egy VV-győztes ennél lehetne elővigyázatosabb, bár nem tudom, hogy a sztároknál mi hogyan szokás, ez most valami új divat biztos. Akárhogy is van, én szeretnék elhatárolódni ettől."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.